Konyaspor’u Yoğun Maç Trafiği Bekliyor!

Konyaspor’u Yoğun Maç Trafiği Bekliyor!
Konyaspor’u ağustos ayında yoğun bir maç trafiği bekliyor. Yeşil-beyazlılar, ay sonuna kadar minimum 6 maça çıkacak. Avrupa’da tur atlanması halinde ise maç sayısı 8’e çıkacak.

Konyaspor’u ağustos ayında yoğun bir maç trafiği bekliyor. Yeşil-beyazlılar, ay sonuna kadar minimum 6 maça çıkacak. Avrupa’da tur atlanması halinde ise maç sayısı 8’e çıkacak. İlhan Palut’un ekibi, ağustos ayındaki ilk maçına 4 Ağustos Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında deplasmanda Lihtenştayn ekibi Vaduz’a konuk olacak. Bu sezon yoğun maç trafiğinden geçecek Konyaspor’da Spor Toto Süper Lig maçları da bu haftadan itibaren başlıyor. Yeşil-beyazlı ekip, Vaduz maçından 4 gün sonra 8 Ağustos Pazartesi günü deplasmanda Ankaragücü ile başlayacak. Konyaspor, bu maçın ardından 11 Ağustos günü Vaduz ile sahasında rövanş maçına çıkacak.

15 Ağustos Pazartesi günü de iç sahada Başakşehir ile sezonun ikinci hafta maçına çıkılacak. Konyaspor, Vaduz’u elemesi halinde 18 Ağustos Perşembe günü play-off turu ilk maçına çıkacak.

Konyaspor, Süper Lig’in 3. haftasında İstanbulspor’a konuk olacak. Bu maçın tarihi Avrupa maçına göre şekillenecek.

Anadolu Kartalı, 25 Ağustos Perşembe günü Konferans Ligi play-off turu rövanş maçına çıkacak. Yeşil-beyazlılar, ağustos ayını Süper Lig’in 4. haftasında sahasında oynayacağı Fenerbahçe karşılaşması ile tamamlayacak.

Anadolu Kartalı, Konferans Ligi’nde gruplara kalması halinde Eylül ayında da yoğun maç trafiğine devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.