Konyaspor’u Zorlu Fikstür Bekliyor

Konyaspor’u Zorlu Fikstür Bekliyor
Kasımpaşa ile son dakika golüyle berabere kalarak, 3 puandan olan yeşil-beyazlılar, Süper Lig’in kalan 12 haftasında birbirinden kritik maçlar oynayacak. Anadolu Kartalı özellikle düşmeme mücadelesi veren ekiplerle yapacağı maçlarda kaderini belirleyecek

İSTANBUL deplasmanında Kasımpaşa ile son dakika golüyle berabere kalarak, 3 puandan olan Konyaspor, Süper Lig’in kalan 12 haftasında birbirinden zorlu maçlar oynayacak. 30. haftada deplasmanda karşılaştığı Kasımpaşa’yı 90+2’de Kravets’in golüyle mağlup etmek üzereyken 90+7’de yediği golle sahayı 1 puanla terk ederek galibiyeti kaçıran Konyaspor’da bu maç bir yana bırakılarak, kalan 12 karşılaşmanın hesapları yapılmaya başlandı.

Zorlu bir maç fikstürünün içine girecek yeşil-beyazlı temsilcimiz, kendisi gibi sıkıntılı bölgede bulunan 4 takım ile de final niteliğinde maçlar oynayacak.

 ANADOLU Kartalı kaderini de belirleyecek maçlarda; 32. haftada BB Erzurumspor ile deplasmanda, 33. haftada Ankaragücü ile iç sahada, 35. haftada Kayserispor ile iç sahada ve 36. haftada ise Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Konyaspor ayrıca kalan 12 maçlık program içinde ligde üst basamakları oluşturan; Alanyaspor, Sivasspor, Hatayspor, Galatasaray, Fatih Karagümrük, Göztepe, Trabzonspor ve Antalyaspor gibi takımlarla da karşılaşacak.

 

 

 

 

*HÜSEYİN TURGUT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.