Konyaspor’un Erzurum’la 4. Sınavı

Konyaspor’un Erzurum’la  4. Sınavı
Erzurumspor ile Konyaspor bugün oynanacak maçla birlikte 4. kez karşı karşıya gelecekler. Daha önce Erzurum ekibiyle Süper Lig’de 3 kez karşılaşan Konyaspor, rakibini bu üç maçta da mağlup etmeyi başardı

ERZURUMSPOR ile Konyaspor bugün oynanacak maçla birlikte 4. kez karşı karşıya gelecekler. 2005 yılında kurulan Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile daha önce Süper Lig’de 3 kez karşılaşan Konyaspor, rakibini bu üç maçta da mağlup etmeyi başardı.

Erzurum temsilcisinin ligde yer aldığı ilk sezon olan 2018-19’da iki maç oynayan Konyaspor, Konya’da oynadığı ilk maçı 3-2 kazanırken, Erzurum’daki rövanş maçı da Konyaspor’un 2-1 üstünlüğüyle sona ermişti. Bu sezon ilk yarısında oynanan mücadeleyi yeşil-beyazlı temsilcimiz 2-0 kazanmıştı.

 

SÜPER Lig’de altı maçtır kazanamayan Erzurumspor (2B-4M), önceki altı karşılaşmada yenilgi almamıştı (3G 3B). İlhan Palut göreve geldikten sonra Süper Lig’de oynadığı üç deplasman maçında 5 puan toplayan Konyaspor (1G-2B), önceki yedi dış saha karşılaşmasından sadece 3 puan çıkarabilmişti (1G-6M). Konyaspor’un Süper Lig’deki son beş golünün dördünü kaydeden Sokol Cikalleshi, aynı zamanda bu sezon ligde attığı bütün golleri kafayla bulan oyuncular arasında en yüksek gol sayısına sahip isim konumunda (5).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.