Konyaspor’un Evi Depremzede Ailelerin Evi Oldu

Konyaspor’un Evi Depremzede Ailelerin Evi Oldu
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından stadyumdaki localarını yeniden düzenleyerek depremzede aileleri misafir etmeye başlayan Konyaspor’un 10 günde 500 kişilik depremzede aileyi misafir ettiği bildirildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından stadyumdaki localarını yeniden düzenleyerek depremzede aileleri misafir etmeye başlayan Konyaspor’un 10 günde 500 kişilik depremzede aileyi misafir ettiği bildirildi.
Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, 10 gündür MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu localarında depremzedeleri konuk ettiklerini belirterek, “Yönetim kurulumuz ile beraber yaptığımız istişareler neticesinde AFAD ile koordinasyon sağladık. Stadyumumuzdaki 26 locayı hazır hale getirdik. Şu ana kadar 500 depremzede ailemizi misafir ettik. Günde üç öğün yemeğin yanında kişisel ihtiyaçlarında giderildiği bu hizmetimiz ile Konyaspor’umuzun evi, depremden etkilenen vatandaşlarımızın evi oldu” diye konuştu.

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili vuran depremler dolayısıyla yaşanan acıların, birlik ve beraberlik bilinciyle bu zor günleri geride bırakılacağını vurgulayan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, “Süper Lig’deki her takım gibi biz Konyaspor’da depremzede vatandaşlarımızın yanında yer almak için çalışmalar gerçekleştirdik. Depremin yaşandığı ilk gün, Konya Store mağazamız ve depolarındaki bütün kışlık ürünlerimizi, deprem bölgesine gönderdik.

Konyaspor Konteyner Kenti Kuruluyor

Özgökçen, daha önce deprem bölgesine göndereceklerini açıkladığı 100 konteyner sayısını 150’ye çıkardıklarını bildirdi. İleride ihtiyaca göre bu sayıyı artırabileceklerini dile getiren Özgökçen, Gaziantep’in Nur Dağı İlçesi’ndeki depremzedeler için kurdukları Konyaspor Konteyner Kenti’nde çalışmalarda son aşamaya gelindiğini kaydetti.

Özgökçen, “Bugün Gaziantep’e gelerek hem vatandaşlarımızın acısına ortak olduk hem de çalışmalarda son aşamaya gelen Konyaspor Konteyner Kenti’ni yerinde ziyaret ettik” dedi.

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyelerinden Hakan Faydasıçok, Hakkı Polat, Sertaç Tuza, Halil Erdoğan ve Kamil Yücel, Gaziantep’in Nur Dağı İlçesi’nde yakın zamanda faaliyete geçecek Konyaspor Konteyner Kenti’ni ziyaret etti.

Öte yandan TFF 2. Lig ekiplerinden Afyonspor ile 21 Şubat Salı günü saat 15.00’de dostluk karşılaşmasına çıkacaklarını aktaran Fatih Özgökçen, Passo.com.tr’den alınacak maçın biletlerinden elde edilecek gelirin, deprem bölgesine bağışlanacağını sözlerine ekledi.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.