“KONYASPOR’UN GENİŞ VE TUTKULU BİR TARAFTAR KİTLESİ VAR”

“KONYASPOR’UN GENİŞ VE TUTKULU BİR TARAFTAR KİTLESİ VAR”
“Konyaspor’un geniş ve tutkulu bir taraftar kitlesi var. Aidiyet duygusunun pekiştirilmesi ve Konyaspor’un tarihine not düşmek açısından hatıra pulların basımının camia adına son derece önemli olduğunu düşünüyoruz” cümleleri Konya PTT Başmüdürü Akın Akıncı’ya ait.

Konya PTT Başmüdürü Akın Akıncı, Konyaspor’u yakından takip ettiklerini ifade ederek “Konyaspor’un geniş ve tutkulu bir taraftar kitlesi var. Aidiyet duygusunun pekiştirilmesi ve Konyaspor’un tarihine not düşmek açısından hatıra pulların basımının camia adına son derece önemli olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

Başmüdür Akıncı, beraberindeki heyetle Konyaspor Kulübü’ne yaptığı nezaket ziyaretinde, kulüp için özel olarak hazırlanacak hatıra pulları konusunu görüştü.

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, şöyle konuştu:

“Elbette hatıra pullarının manevi değerleri yüksek. Güzel ve önemli bir proje. Atiker Konyaspor 100 yıla dayanan tarihiyle birçok başarıyı bünyesinde barındıran bir kulüp. Hatıra pulunun basılması için gerekli çalışmaları yapacağız ve Konya Store aracılığıyla taraftarımıza ulaştıracağız. PTT ülkemizin en saygın kurumlarından biri dolayısıyla sizlerle böyle bir projenin içinde olmak camiamızı mutlu eder” diye konuştu.

Ziyaretin ardından PTT Başmüdürü Akın Akıncı, Başkan Hilmi Kulluk’un fotoğrafı ve Konyaspor Kulübü’nün armasının bulunduğu hatıra pulunu takdim etti.

Başkan Hilmi Kulluk da Akıncı’ya bu nazik hediye için teşekkür ederken kendilerine üzerinde isminin bulunduğu 42 numaralı formayı ve Konyaspor’un lisanslı ürünlerini hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.