Konyaspor’un Hasreti Sürüyor

Konyaspor’un Hasreti Sürüyor
Konyaspor, evinde Hatayspor ile golsüz berabere kalarak, üst üste beşinci maçında da galibiyet sevinci yaşayamadı. Rakibi karşısında ikinci yarıda daha iyi gözüken, ancak pozisyon bulmakta zorlanan Anadolu Kartalı, haftayı 42 puan ve averajla on birinci sırada tamamladı

Konyaspor, galibiyet özlemini Hatayspor karşısında da dindiremedi. Geçtiğimiz cumartesi günü sahasında ligin flaş ekipleri arasında yer alan Hatayspor’u konuk eden yeşil-beyazlı temsilcimiz, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Anadolu Kartalı rakibi karşısında ikinci yarıda daha iyi gözükmesine karşın pozisyon üretmekte sıkıntı yaşadı ve fileleri havalandıramayarak beraberliğe razı oldu. Bu sonuçla puanını 42’ye yükselten Konyaspor, haftayı averajla on birinci basamakta tamamladı.

Ligin bitimine 5 hafta kala tam anlamıyla rahat bir nefes alamayan yeşil-beyazlı temsilcimizin düşme hattıyla arasında 7 puanlık fark bulunuyor.

Öte yandan Konyaspor’da gözler çarşamba günü oynanacak Galatasaray maçına çevrildi. Ligde bitime 5 hafta kalırken, zorlu bir fikstürün içine giren Konyaspor, alt sıralarla bağını tamamen kesmek için bir galibiyet daha almayı hedefliyor. Sırasıyla; Galatasaray, Karagümrük, Göztepe, Trabzonspor ve Antalyaspor ile karşılaşacak Konyaspor işi son maçlara bırakmak istemiyor. Çarşamba günü deplasmanda Galatasaray karşısına çıkacak yeşil-beyazlı temsilcimizde, bu zorlu deplasman öncesi ise eksikler düşündürüyor. Anadolu Kartalı’nda sakatlıkları devam eden oyuncuların yanı sıra kart cezalısı durumuna düşen Skubic ve Abdülkerim bu maçta forma giyemeyecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.