Konyaspor’un Kazanamama Serisindeki İlacı Kayserispor

Konyaspor’un Kazanamama Serisindeki İlacı Kayserispor
Konyaspor, kazanama serisine yine bir Kayserispor maçıyla son verdi. 2021-2022 sezonundaki 5 haftalık 3 puan özlemini evindeki Kayserispor galibiyetiyle dindiren Anadolu Kartalı, bu kez rakibini deplasmanda devirerek 5 maçlık kazanamama serisini bitirdi.

KONYASPOR’da yüzler 5 hafta sonra güldü. Spor Toto Süper Lig’de 5 haftadır galibiyet özlemi çeken Konyaspor, Dünya Kupası arası öncesinde deplasmanda karşılaştığı Kayserispor’u 2-1’lik skorla devirmeyi başararak, hem 5 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı hem de yeniden Avrupa kupalarına katılma yarışına yeniden ortak oldu. 8. haftada evinde oynadığı Ümraniyespor maçında aldığı galibiyetin ardından çıktığı 5 karşılaşmada, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde ederek taraftarını üzen ve puan cetvelinde sekizinci sıraya kadar gerileyen Anadolu Kartalı, son haftaların formda ekibi Kayserispor karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen maçı çevirmeyi bildi ve sahadan 2-1’lik üstünlükle ayrılarak, Dünya Kupası arasına 24 puanla ve maç fazlasıyla dördüncü sırada girdi.

DÜNYA Kupası arası öncesindeki son 2 haftada ilk olarak Trabzonspor deplasmanında ter döken ve 2-0 geriye düştüğü bu maçtan 2-2’lik skorla ayrılan Konyaspor, gözünü Avrupa kupalarına diken Kayserispor deplasmanında da kritik ve önemli bir galibiyet alarak hem kendisinin 5 maçlık kazanamama serisini, hem de Kayseri ekibinin 5 haftalık yenilmezlik serisini bitirdi.

Ayrıca Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde en fazla 5 maç üst üste kazanamazken, bu serinin 6 maça çıkmasına da izin vermedi ve taraftarını sevindirdi. 2021-2022 sezonunun 5 ile 9. haftalarını galibiyetsiz kapatan Anadolu Kartalı, bu sezonda da 9 ile 13. haftalar arasında 5 maçlık kazanamama serisine imza attı. Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon 10. haftada iç sahada alınan Kayserispor galibiyetiyle 5 maçlık galibiyet hasretine son verirken, bu sezon da yine deplasmanda alınan Kayserispor zaferiyle 5 maçlık kötü gidişe ‘dur’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.