Konyaspor’un Vaduz Seferi Başlıyor!

Konyaspor’un Vaduz Seferi Başlıyor!
Konyaspor’un Vaduz seferi bir gün gecikmeli başlayacak. Yeşil-beyazlılarda, bazı prosedürlerden ötürü seyahat programında değişiklik yapıldı. Anadolu Kartalı bugün sabah özel uçakla Zürih’e ardından karayoluyla Vaduz’a gidecek.

Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Tur ilk maçında 4 Ağustos Perşembe günü deplasmanda Lihtenştayn ekibi Vaduz ile karşılaşacak.

Yeşil-beyazlı ekipte bazı prosedürlerden ötürü seyahat programında değişiklik yapıldı. Konyaspor, bugün sabah yola çıkacak. Dün öğleden sonra Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde basına kapalı yaptığı antrenmanla hazırlıklarının Konya etabını tamamlayan Anadolu Kartalı, bugün sabah 10.00’da Türk Hava Yollarına ait özel uçakla İsviçre’nin Zürih kentine, oradan da otobüsle Vaduz’a geçerek konaklayacağı otele yerleşecek.

Konyaspor, müsabakanın son çalışmasını bugün akşam saatlerinde maçın oynanacağı stadyumda yapacak ve maç saatini bekleyecek.

PERŞEMBE günü Rheinpark Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı Litvanya Futbol Federasyonu’ndan hakem Manfredas Lukjancukas yönetecek. Mücadele A Spor’dan ekranlara gelecek. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, yoğun bir maç trafiğine gireceklerini kaydederek, Vaduz’u hafife almamaları konusunda futbolculara uyarılarda bulundu.

 Hedeflerinin Konferans Ligi’nde gruplara kalmak olduğunu kaydeden Teknik Direktör İlhan Palut, “Bir üst turda da iyi mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Rakibimize saygı duyacağız, oradan iyi bir sonuçla dönüp, çok etkili olduğumuz iç saha performansımızla play-off’a yükselmek istiyoruz” diye konuştu. Konyaspor ayrıca, Aralık 2017’den sonra ilk kez bir Avrupa deplasmanına çıkacak. BATE Borisov ile iki maçı da sahasında oynayan Anadolu Kartalı, yıllar sonra deplasmanda Avrupa karşılaşmasına çıkacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Vaduz maçından önce son olarak 7 Aralık 2017 tarihinde UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes ile karşılaşmış ve rakibi ile 1-1 berabere kalmıştı.

ÖTE yandan UEFA Konferans Ligi 3.Tur Eleme ilk maçında perşembe akşamı saat 21.00’da Vaduz’un konuğu olacak olan Konyaspor’da, Muhammet Demir yeşil-beyazlıların en büyük gol ayağı olacak. Son oynanan BATE Borisov karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalan Arnavut golcü Sokol Cikalleshi, Vaduz karşısında takımdaki yerini alamayacak. Hafta boyunca diğer golcüsü Muhammet Demir ile özel olarak ilgilenen teknik patron İlhan Palut, çok büyük bir sürpriz olmaması durumunda 31 yaşındaki santrfora ilk 11’de forma şansı verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.