Konyaspor’un Yeni Transferleri Fenerbahçe Karşısında Forma Giyebilecek mi?

Konyaspor’un Yeni Transferleri Fenerbahçe Karşısında Forma Giyebilecek mi?
Konyaspor’da gözler Fenerbahçe maçına çevrildi.

Konyaspor’da gözler Fenerbahçe maçına çevrildi. 6 Şubat Pazartesi günü oynanması gereken, ancak ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle ertelenen 23. hafta maçlarının 25 ve 26 Şubat’ta oynanacağının açıklanmasıyla arabam.com Konyaspor, rotasını Fenerbahçe maçına çevrildi. Cumartesi günü tek idman yapan ve dünü ise izinli olarak geçiren yeşil-beyazlı futbolcular, bugün Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde toplandı ve Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde karşılaşmanın hazırlıklarına yeniden başladı.

Yeşil-beyazlı takımda son maçlarda forma giyemeyen ve lige verilen arada sakatlığını atlatan Muhammet Demir'in Fenerbahçe maçında kadroda olması bekleniyor. Yeni transferden ise yalnızca Anderas Bouchalakis kadroda yer alabilecek. Metehan Mert, Pozuelo, Mahir Emreli ve Marlos Moreno'nun transferleri 6 Şubat'tan sonra gerçekleştiği için bu 4 oyuncu Fenerbahçe karşısında forma giyemeyecek.

Ayrıca İstanbulspor karşılaşmasında dördüncü sarı kart sınırına gelen ve cezalı duruma düşen Portekizli orta saha Bruno Paz da Fenerbahçe maçında kadroda yer almayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.