Konyaspor’un Zorlu Kupa Mesaisi!

Konyaspor’un Zorlu Kupa Mesaisi!
Konyaspor, kupa sınavında. Konya Temsilcisi, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında bugün sahasında 1. Lig lideri Ümraniyespor ile karşılaşacak. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak maç 15.00’de başlayacak. Anadolu Kartalı kazanarak adını bir üst tura yazdırmak istiyor

KONYASPOR, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında bugün sahasında Spor Toto 1. Lig lideri Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Tek maç eleme sistemiyle yapılacak müsabakayı Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılığını Kemal Yılmaz ve İlker Takpak yapacak. Karşılaşma aynı saatte oynanacak olan Kayserispor-68 Aksaray Belediyespor maçıyla birlikte dönüşümlü olarak A Spor’dan ekranlara getirilecek. Konyaspor dün öğleden sonra yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Süper Lig’de müthiş bir ilk yarıya imza atan yeşil-beyazlı temsilcimiz, Ümraniyespor karşısında sürprize izin vermeyerek adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor.

 

KONYASPOR Teknik Direktörü İlhan Palut’un Ümraniyespor maçına farklı kadroyla çıkması beklenirken, yeşil-beyazlılarda Oğulcan Ülgün ve cezalı Ahmet Çalık dışında eksik bulunmuyor. Anadolu Kartalı, Ziraat Türkiye Kupası’na 4. Tur’dan katılırken, bu turda 2. Lig ekibi Vanspor FK’yı elemiş ve 5. Tur’a yükselmişti. Spor Toto 1. Lig’de iyi bir sezon geçiren ve ilk yarıyı liderlik koltuğunda tamamlayan İstanbul ekibi Ümraniyespor ise 3. Lig takımlarından Arnavutköy Belediye Gençlikspor’u eleyerek 5. Tur’a adını yazdırmıştı. Konyaspor çekişmeli ve zorlu geçmesi beklenen bugünkü maçı kazanarak ligdeki başarısını Türkiye Kupası’nda da devam ettirmek istiyor.

 

KONYASPOR Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen de Ümraniyespor maçı öncesi konuştu. Ziraat Türkiye Kupası'na büyük önem verdiklerini ve bu organizasyonda da başarılı olmak istediklerini kaydeden Özgökçen, "Konyaspor tarihinin en özel başarılarından biri Türkiye Kupası şampiyonluğu. Takımımız her kulvarda sonuna kadar mücadele etsin istiyoruz. Perşembe günü Ümraniyespor'u konuk edeceğiz. Hep beraber evimizde, takımımızın yanında olalım. Armanın olduğu her yerde saldır Konyaspor" ifadelerini kullandı. Ayrıca kupada bugün oynanacak diğer maçların programı ve hakemleri ise şöyle: 13.00 Yeni Malatyaspor- Bandırmaspor: Alper Ulusoy, 15.00 Kayserispor-68 Aksaray Belediyespor: Alper Akarsu, 17.00 Sivasspor-MKE Ankaragücü: Bahattin Şimşek, 18.30 Gaziantep FK-Bursaspor: Ümit Öztürk, 21.00 Beşiktaş-Altay: Ali Şansalan.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.