Ligde Kalma Savaşı!

Ligde Kalma Savaşı!
Konyaspor, kendisi gibi ligde kalma savaşı veren Hatayspor’u mağlup ederek umudunu gelecek haftalara taşımayı hedefliyor.

Konyaspor, kendisi gibi ligde kalma savaşı veren Hatayspor’u mağlup ederek umudunu gelecek haftalara taşımayı hedefliyor.

Tümosan Konyaspor, Süper Lig’in 27. haftasında bugün kendisi gibi düşmeme mücadelesi veren Hatayspor’u konuk edecek. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak 6 puanlık karşılaşma saat 19.00’da başlayacak. Kritik mücadeleyi Adana bölgesi hakemi Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılığını Bahtiyar Birinci ve Murat Temel yapacak. Konyaspor dün öğleden sonra yaptığı idmanla hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Anadolu Kartalı’nda zorlu maç öncesinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Adil Demirbağ da takımla birlikte çalışmalara katılırken, teknik heyetin şans vermesi halinde Hatayspor maçında forma giyebilecek.

Beşiktaş deplasmanında aldığı yenilgiyle düşme hattındaki rakipleriyle puan farkını kapatma şansını kaçıran Konyaspor, kendisi gibi ligde kalma savaşı veren Hatayspor’u mağlup ederek umudunu gelecek haftalara taşımayı hedefliyor. Yeşil-beyazlı camia kritik maç öncesi galibiyet için kenetlenirken, parola 3 puan olarak belirlendi. Konyaspor yönetimi idmanlarda takımı yalnız bırakmazken, futbolculara moral ve özgüven aşıladılar. Konyaspor bu sezon, iç sahada ilginç bir istatistiğe imza attı. Anadolu Kartalı, iç sahada ilk golü attığı maçlarda kazanmakta güçlük çekiyor. Teknik Direktör Omerovic’in öğrencileri söz konusu 12 iç saha maçında 8 kez ilk golü atan taraf oldu. Yeşil-beyazlılar bu 8 maçta; 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı.

Konyaspor’un kendisi gibi düşmeme mücadelesi veren Hatayspor’u bugün konuk edecek ve karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.

Yeşil-beyazlılar, taraftarının da desteğiyle kazanarak ligde kalma şansını gelecek haftalara taşımayı hedefliyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.