Malatyaspor, Aykut Hocayla Aynı Görüşte Değilmiş

Malatyaspor, Aykut Hocayla Aynı Görüşte Değilmiş
Malatyaspor Teknik Direktörü Bulut, Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman'ın 1-1 kaldıkları maç sonrası yaptığı açıklamalara ilişkin, “Aykut hoca belki kendi açısından haklı olabilir ama ben o görüşte değilim. Puan kaybettiğiniz zaman böyle sözlere başvuruyorsunuz. Bence Konyaspor'un buna ihtiyacı yok. İyi futbol oynuyorlar, iyi takım, en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Burada bizim adımıza kaybedilen 2 puan var. Konyaspor'un 1 puan aldığından dolayı mutlu olması lazım” dedi.

Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın 1-1 kaldıkları maç sonrası yaptığı açıklamalara ilişkin, “Aykut hoca belki kendi açısından haklı olabilir ama ben o görüşte değilim. Puan kaybettiğiniz zaman böyle sözlere başvuruyorsunuz. Bence Konyaspor'un buna ihtiyacı yok. İyi futbol oynuyorlar, iyi takım, en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Burada bizim adımıza kaybedilen 2 puan var. Konyaspor'un 1 puan aldığından dolayı mutlu olması lazım. Puan kaybedildiyse, bunu Malatyaspor kaybetti" diye konuştu.

Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"BEN O GÖRÜŞTE DEĞİLİM”

Teknik Direktör Bulut, Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın 1-1 kaldıkları maç sonrası yaptığı açıklamayla ilgili şunları söyledi:

"Aykut hoca belki kendi açısından haklı olabilir ama ben o görüşte değilim. Topun oyunda kalma süresi 61 dakika, bu bayağı uzun bir zaman. İkincisi yapılan faullere bakalım, verilmeyen kartlara bakalım. Bakıldığında daha az kart verildiğini düşünüyorum. 2-3 kart daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum. Birincisi Jahovic'in Mina'ya yaptığı hareket kesinlikle sarı kart. Kaval kemiğine gelen bir darbe var, hakem sarı kart göstermedi. Ondan sonra attığı penaltıdan sonra Fabien'in kolunu ısırdı, ikinci sarı karttan kırmızı kart olması gerekiyor. İssam'a yapılan faul, Milosevic eliyle dudağına vurdu, dudağı patladı. Orada da faul ve sarı kart olması gerekiyordu. Bunlar hiç verilmedi. Puan kaybettiğiniz zaman böyle sözlere başvuruyorsunuz. Bence Konyaspor'un buna ihtiyacı yok. İyi futbol oynuyorlar, iyi takım, en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Burada bizim adımıza kaybedilen 2 puan var. Konyaspor'un 1 puan aldığından dolayı mutlu olması lazım. Puan kaybedildiyse, bunu Malatyaspor kaybetti."

“ONU DA VAR'DAN İZLEMİŞ OLSALARDI BELKİ KARARLARINI DEĞİŞTİREBİLİRLERDİ”

Bulut, bir gazetecinin 'Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu istifa etti. Türk futbolunda sistemle ilgili mi yoksa isimlerle alakalı mı bir sorun var. Bu istifayı nasıl yorumluyorsunuz?' sorusuna, "Sistemle alakalı aslında sorunlar yokta sorunları oluşturan kişiler biziz. O yüzden tabi ki VAR sisteminin daha adaletli olduğunu söylüyoruz. Ama yine de ufak tefek hatalar oluyor. Bunu doğal karşılamamız lazım ama bazen de VAR sistemine gidip, bakılması gerektiğini düşünüyorum. Konyaspor maçında kazanılan bir penaltı vardı, onu da VAR'dan izlemiş olsalardı belki kararlarını değiştirebilirlerdi" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.