Marko Jevtovic: “Gerçekten Konuşmakta Çok Zorlanıyorum”
Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Marko Jevtovic, Kasımpaşa beraberliğini değerlendirdi. Maçta takımının ikinci golünü atan, ancak gol öncesi faul olduğu gerekçesiyle geçerlilik kazanmayan gole de değinen yeşil-beyazlı futbolcu, “Gerçekten 3 puanı hak ettiğimizi düşündüğüm bir maçtı” dedi.
Süper Lig’in 25.haftasında Konyaspor konuk ettiği Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Jevtovic, “Gerçekten çok üzgünüz. Çünkü 3 puan almamız gereken bir maçtı. Gerçekten 3 puanı da hak ettiğimizi düşündüğüm bir maç oldu. Evimizde oynadığımız maçtan ötürü 3 puanı kazanmamız gereken bir maçtı” açıklamasında bulundu.
Tecrübeli orta saha, hakem kararlarıyla ilgili olarak da “Penaltı verildi, eşitlik sağlandı. Bizim bir penaltımız iptal edildi, golümüz iptal edildi. Gerçekten konuşmakta çok zorlanıyorum. Artık önümüzdeki maçlara odaklanacağız. Odaklanmalıyız. Önümüzde çok önemli maçlar var. Alabildiğimiz kadar puanları alıp ligi tamamlamamız gerekiyor” ifadelerine yer verdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.