Mehmet Altıparmak: “Bir Puan Takımıma Moral ve Motivasyon Oldu”

Mehmet Altıparmak: “Bir Puan Takımıma Moral ve Motivasyon Oldu”
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, deplasmanda karşılaştıkları ve golsüz berabere kaldıkları Konyaspor mücadelesine ilişkin, takımının başında ilk maçına çıktığını ve kendisi için duygu anlamında çok önemli olduğunu kaydetti.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, deplasmanda karşılaştıkları ve golsüz berabere kaldıkları Konyaspor mücadelesine ilişkin, takımının başında ilk maçına çıktığını ve kendisi için duygu anlamında çok önemli olduğunu kaydetti. 5 haftadır kaybeden bir takım için maçın çok önemli olduğunu aktaran Altıparmak, bir puanın takım için moral ve motivasyon olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Altıparmak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, aldıkları bir puanın, 5 haftadır kaybeden bir takım için çok önemli olduğunu, takım için moral ve motivasyon olduğunu söyledi.

Mücadelenin iki takım içinde zor bir maç olduğunu dile getiren Mehmet Altıparmak, “İki takımında sıralama itibariyle 3 puana ihtiyacı vardı. Kendi kulübümün ilk maçına çıktım. Benim için duygu anlamında çok önemliydi. 5 haftadır kaybeden bir takım. Futbol olarak sahaya yansıtamasak da iki gündür tek çalıştığımız nokta oyuncuların özgününe yerine getirmek oldu” ifadelerini kullandı.

“İki günde olsa oyun şeklimiz vardı. Onu çalıştık” diyen Altıparmak, sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Bugün çalıştıklarımızı sahada görmek adına da olsa isteklilerdi. Maç düşündüğümüz şekilde geçti. Alınan 1 puan kötü değil. Moral ve motivasyon sağladı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.