Meram’ın Sporcuları Şampiyonadan Madalyalarla Döndü

Meram’ın Sporcuları Şampiyonadan Madalyalarla Döndü
Meram Belediyespor Kick Boks Takımı, Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası’nda üç madalya kazandı.

Meram Belediyespor, 12-17 Mart tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası’ndan üç madalya ile döndü. Sporcular Şampiyonada bir altın, bir gümüş ve bir de bronz madalya kazandı. Şampiyonada Şerife Demirbaş 60.kilogramda birinci, Sabriye Gür 70 kilogramda ikinci, Beyza Çelik ise 65 kilogramda üçüncü oldu. Sporcular elde ettikleri başarıyla hem Meram’ın hem de Konya’nın gururu oldu.

“TAKIMIN HER TURNUVADAN BÜYÜK BAŞARILARLA DÖNMESİ ARTIK BİR GELENEK HALİNİ ALDI”

Üniversiteli sporcuları, Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasında üç Türkiye Şampiyonluğu kazanmalarından dolayı tebrik eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, şunları kaydetti:

“Gerek şehrimizi gerekse ülkemizi farklı branşlarda temsil eden sporcularımız hemen hemen her turnuvadan madalya ile dönüyorlar. Büyük başarılar takımımız için artık bir gelenek halini aldı. Spora ve sporcularımıza verdiğimiz desteğin karşılığını bu önemli başarılarla almış olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyoruz. Onlar, aldıkları bu derecelerle sadece Meram’ın değil tüm Konya’nın gurur kaynağı oluyorlar. Bu büyük azim ve gayretle birlikte başarıların artacak devam edeceğinden en küçük bir şüphemiz yoktur. Bu vesile ile bu turnuvadan da başarı ile dönen sporcularımızı ve hocalarını kutluyorum.”

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.