Michalak İçin Resmi Teklif Bekleniyor

Michalak İçin Resmi Teklif Bekleniyor
Konrad Michalak’ın Eyüpspor’la prensip anlaşmasına vardığı iddialarına ilişkin, Eyüpspor’un ilerleyen günlerde resmi teklif sunması ve istenilen rakamı vermesi halinde Konyaspor yönetiminin Michalak’ın takımdan ayrılmasına izin vereceği öğrenildi.

Konyaspor’da geride kalan sezonda sergilediği performansla hayal kırıklığı yaşatan Konrad Michalak’ın Eyüpspor ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Ancak, alınan bilgiye göre Eyüpspor’un henüz Konyaspor’a resmi teklifini sunmadığı öğrenildi. Eyüpspor'un Michalak'a oldukça iyi bir teklifte bulunduğu belirtilirken, İstanbul faktöründen ötürü Polonyalı oyuncunun da teklife sıcak baktığı ifade edilse de Konyaspor yönetimine henüz resmi bir teklifin gelmediği bildirildi.

Eyüpspor’un ilerleyen günlerde resmi teklif sunması ve istenilen rakamı vermesi halinde Konyaspor yönetiminin Michalak’ın takımdan ayrılmasına izin vereceği de gelen bilgiler arasında.

Geride kalan sezonu sakatlıklarla ve formsuzluklarla geçiren Michalak, çıktığı 31 maçta 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.