Micovic: ‘Takım Olarak Harikulade Bir Oyun Oynadık’

Micovic: ‘Takım Olarak Harikulade Bir Oyun Oynadık’
Konyaspor Teknik Sorumlusu Branimir Micovic, deplasmanda karşılaştıkları Beşiktaş maçına ilişkin, “Öncelikle takım olarak harikulade bir oyun oynadık. Konyaspor olarak güzel bir karakter sergiledik. Böyle güzel bir atmosferde, Beşiktaş’a karşı bu karakteri ortaya koyan futbolcularımızla gurur duyuyorum” dedi.

Konyaspor Teknik Sorumlusu Branimir Micovic, deplasmanda karşılaştıkları ve 3-3 berabere kaldıkları Beşiktaş maçına ilişkin, “Öncelikle takım olarak harikulade bir oyun oynadık. Konyaspor olarak güzel bir karakter sergiledik. Böyle güzel bir atmosferde, Beşiktaş’a karşı bu karakteri ortaya koyan futbolcularımızla gurur duyuyorum” dedi.

Micovic, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, “Öncelikle takım olarak harikulade bir oyun oynadık. Konyaspor olarak güzel bir karakter sergiledik. Maçı 2-0’dan 3-2’ye getirdik. Bu çok üstün bir performans gerektirir. Sonuç olarak uzun süre 10 kişi oynadığımız Beşiktaş deplasmanından bir puanla ayrıldık.

Böyle güzel bir atmosferde, Beşiktaş’a karşı bu karakteri ortaya koyan futbolcularımızla gurur duyuyorum, onlara teşekkür ediyorum. Seneye hedeflerimiz bu seneden daha yüksek olacak. Zor bir sezon geçirdik. Hepimizi derinden üzen büyük bir deprem felaketi yaşadık. Önümüzdeki sezon daha farklı bir Konyaspor olacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.