Musa Çağıran: ‘Hedefimize Doğru İlerliyoruz’

Musa Çağıran: ‘Hedefimize Doğru İlerliyoruz’
Konyaspor’un orta saha futbolcusu Musa Çağıran, Şampiyonlar Ligi müziğini Konya’da dinletmek istediklerini belirterek, “Malatya’ya ilk devre iyi karşılık verdik, ikinci devrede bunu yapamadık. İyisiyle kötüsüyle bu maçı bitirdik ve hedefe ilerliyoruz” dedi

Konyaspor’un tecrübeli orta saha futbolcusu Musa Çağıran, Şampiyonlar Ligi müziğini Konya’da dinletmek istediklerini söyledi.

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 34. haftasında Konyaspor deplasmanda karşılaştığı Yeni Malatyaspor’u 3-2 yendi.

Yeni Malatyaspor maçının ikinci yarısında Adil’in yerine oyuna giren Musa Çağıran, galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını belirterek şöyle konuştu: “Malatyasporlu oyuncu kardeşlerimi kutluyorum. İyi bir maç çıkardılar. Maçın zor olacağını biliyorduk ve ona göre hazırlandık. İyi bir başlangıç yaptık ve golü bulduk. Rakip kırmızı kart kart gördü ve ardından ikinci golü bulduk. Böyle maçlar çok zor maçlardır. Allah kimseye yaşatmasın tabii... Onlar da ellerinden geleni yapıyorlar. Bunun yanında karşılık vermeniz gerekiyor. İlk devre iyi karşılık verdik ama ikinci devre ilk 15-20 dakika bunu yaptık diyemem. Zaten iki gol yedik. 10 kişi kalan takımdan 2 gol yememiz bizi üzdü ve bize yakışmadı. Sonuçta iyisiyle kötüsüyle bu maçı bitirdik. Hedeflerimize doğru gidiyoruz. Şampiyonlar Ligi müziğini inşallah Konya’da çaldırmak istiyoruz”.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.