“Nice bayramları büyük bir coşku ve sevinçle yaşayalım”

“Nice bayramları büyük bir coşku ve sevinçle yaşayalım”
Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bayramın, tüm insanlığa, ülkemize, Konya’mıza, camiamıza birlik, beraberlik, başarı, mutluluk, sağlık getirmesini, barışa, huzura katkı sağlamasını, sevdiklerimizin, ailemizin, yanımızda olduğu nice bayramları büyük bir coşku ve sevinçle yaşayabilmeyi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Kurban Bayramı’nın, tüm insanlığa, ülkemize, Konya’ya, Konyaspor camiasına birlik, beraberlik, başarı, mutluluk, sağlık getirmesini, barışa, huzura katkı sağlamasını diledi.

Başkan Hilmi Kulluk, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bayramlar, inanç, dayanışma, sevgi, saygı, paylaşma, hoşgörü, kardeşlik gibi vazgeçilmez değerlerin güçlendiği ve aynı zamanda birleştirici, kavuşturucu nitelikleri olan çok özel günlerdir.

Bu günlerde daha çok yoksulun, garip gurebanın, yetim ve öksüzlerin, zor şartlarda hayatlarını sürdürmeye çalışan insanlarımızın özellikle gözetilmesini, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin, Allah’ın bizlere emaneti olan yaşlılarımızın unutulmamasını diliyorum.

Kurban Bayramı’nın, tüm insanlığa, ülkemize, Konya’mıza, camiamıza birlik, beraberlik, başarı, mutluluk, sağlık getirmesini, barışa, huzura katkı sağlamasını, sevdiklerimizin, ailemizin, yanımızda olduğu nice bayramları büyük bir coşku ve sevinçle yaşayabilmeyi Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.