Ömer Ali Şahiner: “İki Puan Kaybettik”

Ömer Ali Şahiner: “İki Puan Kaybettik”
Konyaspor Takım Kaptanı Ömer Ali Şahiner, 1-1 berabere sona eren Galatasaray maçında takım olarak iyi mücadele ettiklerini ve net pozisyonlar bulduklarını ancak bunları şanssızlıktan dolayı değerlendiremediklerini söyledi.

Konyaspor’un Süper Lig’de deplasmanda karşılaştığı ve 1-1 berabere kaldığı Galatasaray maçının ardından açıklamada bulunan Yeşil Beyazlı takımın kaptanı Ömer Ali Şahiner, “Aldığımız bu beraberlikle iki puan kaybettiğimizi söyleyebilirim” dedi.

Değerlendirmesine “Hafta başında bir hoca değişikliği oldu. Bizim için hem fiziksel hem de mental olarak zor bir hafta oldu” diyerek başlayan takım kaptanı Ömer Ali Şahiner, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Aslında takımın yarısı daha önce birlikte çalıştığı için hocayı tanıyordu. Ama diğer yarısı için hem saha içerisinde hem de saha dışında uyum ve adapte sorunu yaşamamaları adına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Çünkü yeni bir sistem, yeni bir düzen. Bu anlamda kısa bir sürede saha içerisinde istediklerimizin birçoğunu yapmaya çalıştık. Hep birlikte iyi mücadele ettik. Kontra ataklardan yakaladığımız iyi pozisyonlar var. Bunları değerlendirebilseydik sonuç daha farklı olabilirdi. Bence biraz da şanssızlık vardı. Bu maçta 2 puan bıraktık diye düşünüyorum. Saha içerisinde mücadele eden tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Buraya kadar gelerek bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah sahamızda oynayacağımız Alanyaspor maçından taraftarlarımızın desteğiyle galip ayrılırız.”

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.