Ömer Ali Şahiner: “Son şampiyon olarak bize yakışanı yaptık ve çeyrek finale yükseldik”

Ömer Ali Şahiner: “Son şampiyon olarak bize yakışanı yaptık ve çeyrek finale yükseldik”
Konyaspor oyuncusu Şahiner, Trabzonspor’u 1-0 ve 1-1’lik skorlarla eleyerek ZTK’da, son şampiyon olarak kendilerine yakışanı yapıp bir üst tura yani çeyrek finale yükseldiklerini ve bunun için mutlu olduklarını söyledi.

Konyaspor oyuncusu Ömer Ali Şahiner, Trabzonspor’u 1-0 ve 1-1’lik skorlarla eleyerek Ziraat Türkiye Kupası’nda (ZTK), son şampiyon olarak kendilerine yakışanı yapıp bir üst tura yani çeyrek finale yükseldiklerini ve bunun için mutlu olduklarını söyledi.

1-1 berabere tamamlanan karşılaşmada takımımızın golünü kaydeden Ömer Ali Şahiner, maç sonu yaptığı açıklamada, “İki ayaklı bir maçtı. İlk maçı 1-0 kazanarak küçük de olsa bir avantaj elde etmiştik. Bu avantajı iyi kullanma adına büyük önem taşıyan bir maça çıktık. Buradan alacağımız sonuç ve turu geçmek sezonun ikinci devresine moral motivasyon ve özgüven açısından iyi başlamamıza neden olacaktı. İyi oynadık. 1-0 öne geçtik. İkinci yarıda farkı daha da arttırabilirdik. 1-1 oldu. Bu skor bizim turu geçmemize yeterliydi. Öyle de oldu” diye konuştu.

ZTK’nın son şampiyonu olarak kendilerine yakışanı yaptıklarını ve çeyrek finale yükseldiklerini anlatan Şahiner, “Saha içerisinde mücadele eden, kenardan bize destek olan tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Teknik heyetimizi kutluyorum. Uzun bir deplasman yolculuğu yaparak Trabzon’da bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istediğimizi her zaman söylüyoruz. İnşallah yolun sonu bir kez daha final ve şampiyonluk olur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.