Ömer Ali Şahiner, Transfer Teklifi Aldı mı?

Ömer Ali Şahiner, Transfer Teklifi Aldı mı?
Başka takımlara transfer olacağı yönünde adı geçtiği söylentilerine takım kaptanı Ömer Ali Şahiner, açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Takım Kaptanı Ömer Ali Şahiner, adının transfer döneminde başka takımlarla anılması ve bir teklifin olup olmadığı şeklindeki soruyu, “Gönlümden geçen, içimde olan uzun yıllar bu takımda kaptan olarak kalmak…”diye yanıtladı.

Konyaspor’un Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan takım kaptanı Ömer Ali Şahiner, adının transfer döneminde başka takımlarla anılması ve bir teklifin olup olmadığı şeklindeki soruyu şöyle yanıtladı:

“Geçen hafta içerisinde İkinci Başkanımız Selçuk Aksoy ile bir görüşme yaptık. Sanırım bu hafta içerisinde de bir görüşmemiz olacak. ‘İleriye dönük olarak ne olacak’ diye net bir şey söyleyemiyorum. Ama benim için belirleyici olan Aykut Hoca’ydı. Kendisiyle de konuştuk. Umarım burada uzun yıllar takım kaptanlığı yaparak kalırım. Ve bundan da son derece mutlu olurum. Hiçbir zaman buradan hemen gideyim, hemen kaçayım düşüncesinde olmadım. Şu an dışarıdan elimde bir fırsat var gibi gözüküyor. Tekliflerin olması da gayet doğal. Ama gönlümden geçen, içimde olan uzun yıllar bu takımda kaptan olarak kalmak…”

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.