Ömer Atiker: “Konyaspor başkanlığına adaylığım söz konusu değil”

Ömer Atiker: “Konyaspor başkanlığına adaylığım söz konusu değil”
Kongre kararı alan Konyaspor’da son günlerde başkan adayı olacağı yönünde adı geçen ve bu noktada çalışma yaptığı ileri sürülen Ömer Atiker, iddialarla ilgili son noktayı koydu. Ömer Atiker, Konyaspor başkanlığına adaylığının söz konusu olmadığını açıkladı.

Kongre kararı alan Konyaspor'da son günlerde Ömer Atiker Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Atiker'in Konyaspor başkanlığı için çalışma yaptığı iddialarına Ömer Atiker, son noktayı koydu.

Ömer Atiker adına açıklamayı Holdingin Basın Ve Halka İlişkiler Müdürü Mehmet Yenikaynak gerçekleştirdi. Yenikaynak,  Ömer Atiker'in Konyaspor başkanlığına aday olmasının söz konusu olmadığını bildirdi.

Yenikaynak’ın basın mensuplarıyla paylaştığı Ömer Atiker açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Taraftarı, seveni ve en yakın takipçisi olduğum Atiker Konyaspor'un Süper Lig'de mücadelesini sürdürecek olmasından ötürü mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Zor bir sezondu ve geçmişte kaldı.

Yönetim kurulunun aldığı kongre kararının ardından yapılacak genel kurul öncesi ismimin yer aldığı ‘yönetim listesi’ hazırladığım, ‘başkan’ olmayı düşündüğüm konusunda çeşitli iddialar ortaya atılmaktadır. Şahsım ve mensubu olduğum Atiker ailesi olarak böyle bir girişimimiz ve talebimiz olmamıştır. Biz Konya’da sadece spora değil, eğitim ve sağlık alanlarında da farklı hizmetleri kendimize sosyal sorumluluk olarak görüp yapmaktayız. Bu hizmetlerimiz devam edecektir. Ancak isim sponsorluğunu yaptığımız Atiker Konyaspor’un yönetiminde fiili olarak görev yapmamız söz konusu değildir.

Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Gün birlik, beraberlik günüdür. Bu bağlamda aday olacak arkadaşlarımıza başarılar diliyor, Atiker Konyaspor’umuza olan desteğimizin aynı heyecanla süreceğini ifade etmek istiyorum.”

Toplantıya Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Recep Çınar, TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra spor basınından idareci ve muhabirler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.