Ömer Korkmaz: “Allah Hepsinden Razı Olsun”

Ömer Korkmaz: “Allah Hepsinden Razı Olsun”
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Hatayspor galibiyetine ilişkin, “Aşırı heyecan içindeyim. Bugün buraya gelen herkese şu mübarek günde dua ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bizler birlikte olunca aşamayacağımız hiçbir şey yok” dedi.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Hatayspor galibiyetine ilişkin, “Aşırı heyecan içindeyim, bu geçmeyen bir heyecan benim içimde. Bugün buraya gelen herkese şu mübarek günde dua ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bizler birlikte olunca aşamayacağımız hiçbir şey yok. İçeride daha maçımız çok. İç saha maçlarını kazanarak bile bu ligde kalabiliriz” dedi.

Yeşil-beyazlıların evinde 2-0 kazandığı Atakaş Hatayspor maçına ilişkin Başkan Ömer Korkmaz, iç saha maçlarının kazanılması halinde ligde kalabileceklerinin altını çizdi. Açıklamasında duygulu sözler sarf eden Başkan Ömer Korkmaz, “Gerçekten şu an çok mutluyuz. Bu sevinci yaşayıp 2 saat sonra rakibimize odaklanmak istiyoruz. Aşırı heyecan içindeyim, bu geçmeyen bir heyecan benim içimde. Bugün buraya gelen herkese şu mübarek günde dua ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bizler birlikte olunca aşamayacağımız hiçbir şey yok. İçeride daha maçımız çok. İç saha maçlarını kazanarak bile bu ligde kalabiliriz. Deplasman maçlarına da daha iyi hazırlanarak bu motivasyon bize daha çok moral veriyor. Bugün oynanan oyunu ya da maçı konuşmanın bir önemi yok. Bu mübarek günde buraya gelen hemşehrilerimize, abilerimize, kardeşlerimize Allah'tan bin kere razı olsun. Bundan sonra aynı desteğe yine talibiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.