Ömer Korkmaz: “Umutlarımız Arttı”

Ömer Korkmaz: “Umutlarımız Arttı”
Konyaspor Başkanı Ömre Korkmaz, Çaykur Rizespor maçına ilişkin, “En azından bundan sonra sonraki haftalar için takımın oynadığı oyun ve pozisyonlara girmemiz bizleri umutlandıran durumlar. Umarım bundan sonra daha iyi olacak. Artık kazanmamız lazım” dedi.

Konyaspor Başkanı Ömre Korkmaz, Çaykur Rizespor karşısında oynanan mücadeleye ilişkin, “En azından bundan sonra sonraki haftalar için takımın oynadığı oyun ve pozisyonlara girmemiz bizleri umutlandıran durumlar. Umarım bundan sonra daha iyi olacak. Artık kazanmamız lazım” dedi.

Başkan Korkmaz, “Rize maçından 3 puan almayı hedefliyorduk ama 1 puan da iyi. En azından bundan sonra sonraki haftalar için takımın oynadığı oyun ve pozisyonlara girmemiz bizleri umutlandıran durumlar. Umarım bundan sonra daha iyi olacak. Artık kazanmamız lazım. Bir yerden artık başlamak gerekiyor kazanmaya. Ankaragücü maçında kazanarak devam etmek istiyoruz. Zaman daraldı ve ligin boyu da kısaldı. Kazanıp hızlıca bulunduğumuz yerden çıkmak istiyoruz. Karamsarlığa düşmeden herkesi kenetlenmeye çağırıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.