Omerovic: “Daha Hiçbir Şey Bitmedi”

Omerovic: “Daha Hiçbir Şey Bitmedi”
Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Omerovic, “Ligde kalmak istiyoruz. Daha hiçbir şey bitmedi. Havaya girmememiz gerekiyor. Önümüzdeki Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük maçlarından puanlar almayı amaçlıyoruz” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Omerovic, Pendikspor galibiyetiyle yenilmezlik serisini başlatmak istediklerini belirterek, “Ligde kalmak istiyoruz. Daha hiçbir şey bitmedi. Havaya girmememiz gerekiyor. Önümüzdeki Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük maçlarından puanlar almayı amaçlıyoruz” dedi.

Anadolu Kartalı, Süper Lig’in 28. haftasında düşme hattında yer alan ve kendisini 2 puan geriden takip eden Pendikspor’u 2-0 yendi.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahridun Omerovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Süper Lig’de bulundukları durumdan daha yukarılara çıkmak için bütün maçları kazanları gerektiğini dile getiren Omerovic, “Maçtan önce rakibimizin hoca değişikliği vardı. Bu tip durumlarda bazı şeyleri tahmin etmek zor oluyor. Bu değişiklik, rakibimizin oyuncularına daha fazla arzu da getirebilirdi. Kasımpaşa, Adana Demirspor ve Beşiktaş’a karşı burada gollü galibiyetleri var. İbrahim hocanın daha önceki takımlarda nasıl bir sistemle sahaya çıktığını çözmeye çalıştık. Zor bir rakip bizi bekliyordu” diye konuştu.

“Bugünkü galibiyet, oyuncularımızın motivasyonun artıracaktır. Bütün maçlara en zor maç gözüyle bakıyoruz. Bulunduğumuz durumdan daha yukarı çıkmak için bütün maçları kazanmamız gerekiyor” Omerovic, şöyle devam etti:

“Bugün sahada futbolcularımın gösterdiği irade gücü, mücadelesi ve taktiksel anlayışından oldukça memnunum. Mutlaka hatalarımız oldu ama sonuçta kazandığımız için mutluyuz. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Galibiyetler geldiğinde her şeyin harika gittiğini düşünüyoruz. Mutlaka hatalar olacak. Bu takımın bana ilk gösterdiği şey irade gücü. Bizde irade gücü var Ama sonuçta daha on maçımız var. İnanıyorum ki bu on maçtan sonra Konyaspor en iyi bir şekilde ligi bitirecektir. Daha hiçbir şey bitmedi çünkü zor bir ligimiz var. Her takım herkesi yenebiliyor o yüzden çok dikkatli olmamız gerekiyor. Önümüzdeki iki maçı da en iyi şekilde bitirmek istiyoruz.”

“Daha Hiçbir Şey Bitmedi”

Ligde kalmak istediklerini vurgulayan Omerovic, “Ligde kalmak istiyoruz. Daha hiçbir şey bitmedi. Havaya girmememiz gerekiyor. Önümüzdeki Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük maçlarından puanlar almayı amaçlıyoruz. Pendikspor maçıyla yenilmezlik serisine başlamayı hedefliyoruz. Sonrasında da arada çalışarak daha iyi hale gelmek istiyoruz. Sıradaki rakiplerimizle aynı bölgedeyiz ama bu önemli değil. Önemli olan önümüzdeki maçlardan puanla çıkmak. 43 puanı alan bir takım ligde kalacaktır. Belki bu baraj daha düşer çünkü takımların puanları çok yakın” açıklamasında bulundu.

“Taraftarımız Takımımıza İçeride ve Dışarıda Çok İyi Destek Veriyorlar”

Konyaspor taraftarlarına da teşekkür eden Omerovic, “Taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. Takımımıza içeride ve dışarıda çok iyi destek veriyorlar. Adana Demirspor maçında da tüm taraftarlarımızı stadyuma bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.