Omerovic: “Fazla Paniğe Gerek Yok!”

Omerovic: “Fazla Paniğe Gerek Yok!”
Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Adana Demirspor maçına ilişkin, “Kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüz. Ancak bir taraftan da baktığımızda son 5 maçta 10 puan toplayan bir takımımız var. O yüzden fazla panik yapmamamız gerekiyor” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Süper Lig’in 29.haftasında konuk ettikleri Adana Demirspor maçına ilişkin, “Kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüz. Ancak bir taraftan da baktığımızda son 5 maçta 10 puan toplayan bir takımımız var. O yüzden fazla panik yapmamamız gerekiyor” dedi.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Yukatel Adana Demirspor’u konuk etti. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’ndaki karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Omerovic, “İlk 15 dakika bizden hızlı başladılar ancak ona rağmen öne geçmeyi başardık. Maç içerisinde iki defa avantajı yakaladık fakat koruyamadık. 2-1'den sonra bazı pozisyonları değerlendiremedik. Üçüncü gol gelmiş olsaydı maçı bir şekilde bitirecektik. Kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüz. Ancak bir taraftan da baktığımızda son 5 maçta 10 puan toplayan bir takımımız var. O yüzden fazla panik yapmamamız gerekiyor. Her maç dediğim gibi final maçıdır. Sadece bugün kazansaydık da çok fazla bir şey değişmeyecekti. Mücadeleye sonuna kadar devam etmek ve savaşmak lazım. Bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Yoksa başka türlü başarılı olamayız. Futbolcularımızı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Bizi destekleyen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.