Omerovic: “İstek ve Arzu Bizi Sonraki Tura Taşıdı”

Omerovic: “İstek ve Arzu Bizi Sonraki Tura Taşıdı”
Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Göztepe maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Göztepe karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, “Futbolcularımız gerçekten inanılmaz mücadele etti. Uzun zamandır düşüşte olan takımımızın özgüven kaybı vardı. Bugün inanılmaz bir oyun gösterdiler. Bazen olumsuz şeyler oldu fakat istek ve arzu bizi sonraki tura taşıdı” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Konyaspor evinde ağırladığı Göztepe’yi uzatmalarda 2-1 mağlup ederek son 16 tura yükseldi. Omerovic, mücadelenin ardından karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma öncesi çok fazla sakat oyuncularının olduğunu belirten Omerovic, “Kupa maçında tur atladığımız için mutluyum. Futbolcularımız gerçekten inanılmaz mücadele etti. Uzun zamandır düşüşte olan takımımızın özgüven kaybı vardı. Bugün inanılmaz bir oyun gösterdiler. Bazen olumsuz şeyler oldu fakat istek ve arzu bizi sonraki tura taşıdı. Bizim için en önemlisi üç gün sonra oynayacağımız lig maçı olacak. O maça hazırlanacağız. Ligde de galibiyet almak istiyoruz” diye konuştu.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.