Omerovic: “Kolay Bir Maç Olmayacak Fakat İlk Önce İnanmak Lazım”

Omerovic: “Kolay Bir Maç Olmayacak Fakat İlk Önce İnanmak Lazım”
Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, oynayacakları Beşiktaş maçına ilişkin, “Beşiktaş zor bir rakip. Kendi sahasında kuvvetli bir takım. Kolay bir maç olmayacak fakat ilk önce inanmak lazım. İnanıyorum ki bu maçta da iyi bir sonuç alırız” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş maçına ilişkin, “Beşiktaş zor bir rakip. Kendi sahasında kuvvetli bir takım. Kolay bir maç olmayacak fakat ilk önce inanmak lazım. İnanıyorum ki bu maçta da iyi bir sonuç alırız” dedi.

Teknik Direktör Fahrudin Omerovic, Konyaspor’un Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürdü antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Son oynadığımız Ankaragücü maçından dolayı takımımı tekrardan tebrik diyorum. Maç kolay değildi, çok baskı vardı. Aynı zamanda da bizi o maçta destekleyen seyircimizi her zaman bekliyoruz. Bu zor dönemleri hep birlikte başarırız, atlatırız. Beşiktaş zor bir rakip. Kendi sahasında kuvvetli bir takım. Kolay bir maç olmayacak ama ben inanıyorum ki bütün bu hazırlıkları iyi bir sonuca odaklamamız gerekiyor. İnanıyorum ki iyi gidişatı bu maçta da devam ettiririz. Kolay bir maç olmayacak fakat ilk önce inanmak lazım. Ondan sonra sahadaki duruşumuzu en iyi şekilde göstermek zorundayız. Zaten her maç bizin için final maçı gibi oluyor. Onun için rakip Beşiktaş ya da başka bir takım olmuş hiç önemli değil. Önemli olan bizim takım bu duruma nasıl cevap verecek. Ben inanıyorum ki bu maçta da iyi bir sonuç alırız, bu inancımızı da sahada en iyi şekilde göstereceğiz."

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.