Omerovic: “Son Dakikalarda Yediğimiz Goller Bize Pahalıya Mal Oluyor”

Omerovic: “Son Dakikalarda Yediğimiz Goller Bize Pahalıya Mal Oluyor”
Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, “Son dakikalarda yediğimiz goller bize pahalıya mal oluyor. Daha fazla puan toplayabilirdik. Beraberlik sonrası bir gol daha bulabilir öne geçebilirdik. Bir puan aldığımız için mutluyuz diyemem” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, deplasmanda oynadıkları Fatih Karagümrük maçına ilişkin, “Son dakikalarda yediğimiz goller bize pahalıya mal oluyor. Daha fazla puan toplayabilirdik. Beraberlik sonrası bir gol daha bulabilir öne geçebilirdik. Bir puan aldığımız için mutluyuz diyemem çünkü üç puana yakın olan taraf bizdik” dedi.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda oynadığı VavaCars Fatih Karagümrük’le 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, “Maçın ilk yarısında takım olarak daha fazla topa sahip olduk. Oyunu domine ettik ve golü de bulduk. Son dakikalarda yediğimiz goller bize pahalıya mal oluyor. Daha fazla puan toplayabilirdik. Beraberlik sonrası bir gol daha bulabilir öne geçebilirdik. Bir puan aldığımız için mutluyuz diyemem çünkü üç puana yakın olan taraf bizdik. Baktığınız zaman, geldiğimiz ilk günden itibaren takımın irade gücüne ve sonuna kadar savaşmasından hiçbir zaman şikayetim olmadı” diye konuştu.

Omerovic, sözlerini şöyle sürdürdü: “Uzatmalarda 1-1’den sonra golü de bulabilirdik. Buradan 1 puan aldığımız için mutluyuz diyemem ama sonuçta 1 puan da değerli. Son 3 maçımıza baktığımız zaman 5 puan aldığımız için iyi diyebilirim. İyi oynamak ya da kötü oynamak bazen önemli değil, önemli olan puan almak. Çünkü her puan altın değerinde. Bu akşam her iki takım iyi mücadele etti. Puanlarımızı paylaştık. İnanıyorum ki, kalan son 8 maçtan yeterli puanı alacağız ve başarılı bir şekilde sezonu kapatacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.