Omerovic: “Sonraki Maç Bizim İçin Yine Bir Final Maçı Olacak”

Omerovic: “Sonraki Maç Bizim İçin Yine Bir Final Maçı Olacak”
Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, deplasmanda oynadıkları Gaziantep maçına ilişkin,“1 puan bizim için kötü değil. Elbette 3 puan için geldik fakat bir puanla ayrılıyoruz. Sonraki maç bizim için yine bir final maçı olacak" dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Trendyol Süper Lig’in 22.haftasında deplasmanda oynadıkları ve berabere kaldıkları Gaziantep FK maçına ilişkin, “1 puan bizim için kötü değil. Elbette 3 puan için geldik fakat bir puanla ayrılıyoruz. Sonraki maç bizim için yine bir final maçı olacak” dedi.

Tümosan Konyaspor’un deplasmanda Gaziantep FK ile oynadığı karşılaşma 1-1 berabere bitti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic,

Bugün hem Gaziantep FK hem de Konyaspor için kritik bir maç olduğuna işaret eden teknik direktör Omerovic, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını, Gaziantep FK’nin güçlünü yönlerini gördükleri gibi zaaflarını da iyi analiz ettiklerini ifade etti.

“Topları kazandıktan sonra daha fazla ikinci bölgede kendi oyunumuz oynamaya çalıştık” diyen Omerovic, sözlerini şöyle sürdürdü: “Deplasmanda maçın zor olacağını biliyorduk. Oyunu öncelikle ikili mücadeleye sokarak oynadık. Topları kazandıktan sonra kendi oyunumuzu ikinci bölümde oynadık. İlk devreden ziyade ikinci devre kendi oyunumuzu sahaya yansıttığımızı söyleyebilirim. Özellikle ikinci devre daha galibiyete yakın taraf bizdik. Soner’in son vuruşu gol olsaydı buradan galibiyetle ayrılacaktık. Futbolda bunlar var. Bütün oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. . İlk 11 başlayanlar, sonradan oyuna girenler, kulübede bekleyenler yani tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Takım ruhu olmazsa bu şekilde mücadele olmayacaktı. Bu nedenle 1 puan bizim için kötü değil. Elbette 3 puan için geldik fakat bir puanla buradan ayrılıyoruz. Sonraki maç bizim için yine bir final maçı olacak. Önümüzde Başakşehir maçı var. En iyi şekilde o maça hazırlanacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.