Omerovic: “Sürpriz Yapıp Kazanırsak Mükemmel Bir Adım Olur”

Omerovic: “Sürpriz Yapıp Kazanırsak Mükemmel Bir Adım Olur”
Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, “Her maç final. Beşiktaş elbette favori, güçlü bir takım. Deplasmanda zor bir maç. Burada nasıl mücadele ediyorsa orada da iyi mücadele etmeliyiz. 1 puan çok değerli olur” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçına ilişkin, “Her maç final. Beşiktaş elbette favori, güçlü bir takım. Deplasmanda zor bir maç. Biz artık maç seçemeyiz. Burada nasıl mücadele ediyorsa orada da iyi mücadele etmeliyiz. 1 puan çok değerli olur, sürpriz yapıp kazanırsak mükemmel bir adım olur bizim adımıza” dedi.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile 19 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de karşılaşacak.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, takımın olumlu bir gidişatı olduğunu kaydederek, Beşiktaş maçına en iyi şekilde çalıştıklarını söyledi. Beşiktaş ile zor bir maça çıkacaklarını kaydeden Omerovic, “Her maç final. Beşiktaş elbette favori, güçlü bir takım. Deplasmanda zor bir maç. Biz artık maç seçemeyiz. Burada nasıl mücadele ediyorsa orada da iyi mücadele etmeliyiz. 1 puan çok değerli olur, sürpriz yapıp kazanırsak mükemmel bir adım olur bizim adımıza. Kolay maç değil. Tek avantajımız var, maça kadar takımla beraber daha çok zaman geçirip antrenman yapma şansımız oluyor” ifadelerini kullandı.

Takımın gösterdiği performanstan memnun olduğunu kaydeden Boşnak teknik adam, hedeflerinin zor kaybeden bir takım olduğunu, bu doğrultuda çalıştıklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.