Omerovic: “Tek Yürek Olunca Kazanılır. Bunu Başardık”

Omerovic: “Tek Yürek Olunca Kazanılır. Bunu Başardık”
Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Hatayspor maçına ilişkin, “Bu tip maçlarda ancak tek yürek tek yumruk olunca kazanılır. Bunu başardık” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Hatayspor maçına ilişkin, “Bu tip maçlarda ancak tek yürek tek yumruk olunca kazanılır. Bunu başardık” dedi.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor’u 2-0 mağlup etti.

Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Fahrudin Omerovic, “Bu tip maçlarda ancak tek yürek tek yumruk olunca kazanılır. Bugün gerçekten bütün oynayanlara, yedek kulübesinde olanlara ve sonradan oyuna girenlere, bizimle gayret içerisinde tek yürek olan oyuncularımı tebrik ediyorum. Çünkü ancak böyle bir beraberlik ile başarı gelir. Şunu da söylemem gerekiyor, yanımızda büyük bir itici güç vardı. Son iki maçta taraftarımız, takımımıza büyük bir destek veriyor. İnanıyorum ki, sonraki maçlarda da aynı şekilde olacak. Bizimle beraber yaşayan personellerimiz de unutmamak gerekiyor. Gece gündüz bir aile olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Maçla ilgili değerlendirmesinde, her geçen gün daha iyiye doğru giden bir takım olduğunu anlatan Omerovic, sözlerini şöyle sürdürdü: “Maça gelince zaten ilk devre biraz daha stresliydik. Çünkü stres bizim üzerimizde daha fazlaydı. Baktığımız zaman kazanmak zorundaydık. Bunu başardık. Şu anda zaten daha önceki maçlarda da bazı şeyler kaçırdık puan olarak. Ama mücadele olarak, irade gücü olarak, her geçen gün daha iyiye doğru giden takım olarak bugüne kadar geldik. Kolay değil bu 35 gün içerisinde 9 maç oynamak. Onun için her oyuncuya ihtiyacımız var. Bir dakika bile olsa bugünkü olduğu gibi herkes sakat olan bile oyuncular devam etmek istiyordu. Aslında esas olan takımın gücü bu.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.