Özdilek: “Cesareti olmayan esareti sahiplenir”

Özdilek: “Cesareti olmayan esareti sahiplenir”
Konyaspor Teknik Direktör Özdilek, “Cesareti olmayan esareti sahiplenir. Dolayısıyla biz cesaretli oynamayı seven bir takımız. Tüm müsabakalarımızı kazanma odaklı oynuyoruz” diye konuştu.

Konyaspor Teknik Direktör Özdilek, “Cesareti olmayan esareti sahiplenir. Dolayısıyla biz cesaretli oynamayı seven bir takımız. Tüm müsabakalarımızı kazanma odaklı oynuyoruz” dedi.

Teknik Direktör Özdilek, Konyaspor’un geçen hafta deplasmanda Alanyaspor karşısında sahaya çıkan kadrosunun “fazla cesur olmadığı” yönünde soru üzerine, “Cesareti olmayan esareti sahiplenir. Dolayısıyla biz cesaretli oynamayı seven bir takımız. Tüm müsabakalarımızı kazanma odaklı oynuyoruz” diye yanıtladı.

“Beşiktaş’ın güçlü olan yanlarına tabi ki de tedbir alacağız” diyen teknik adam Özdilek, şöyle devam etti:

“Ama biz kendi anlayışımızı sahaya yansıtmaya çalışacağız. Kamuoyunun kafasında ilk 17 hafta itibariyle zor gol atan bir Atiker Konyaspor imajı vardı. Artık gol atmayı öğrendik ve bu oyuncularla daha çok gol atacağız. Cesur oynamaktan çok akıllı ve cesur oynamayı bir arada yapmayı düşüneceğiz. Beşiktaş maçında da aynı ciddiyetle sahada olacağız.”

“TARAFTAR, TAKIMIN İTİCİ GÜCÜ”

Konyaspor taraftarına da çağrıda bulunan Özdilek, “Çok önemli bir etkinliği olan bir taraftar grubundan bahsediyoruz. Takımı adına itici güç olan bir topluluktan bahsediyoruz. Cuma günü de saat 20:00’da bence futbol adına keyifli bir akşam olacaktır. Onların desteği bizim için çok önemli. Onlarda takımlarına inanıyorlar. Ben bunu oynadığım tüm maçlarda gördüm. Cuma günü bir kez daha onların desteğine ihtiyacımız var. İnşallah onlar verecekleri destekle Atiker Konyaspor’u coşkulu bir şekilde sahada görecekler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.