Özdilek: “Kaybedilen her maç üzüntü vericidir bizde üzgünüz”

Özdilek: “Kaybedilen her maç üzüntü vericidir bizde üzgünüz”
Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, hafta sonu oynayacağımız lig maçını düşünerek kadroda rotasyon yaptıklarını ve bireysel hatalardan yenilen gollerle kupaya veda ettiklerini söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 4-1 kaybedilen Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçının ardından bulunduğu değerlendirmede, hafta sonu oynayacağımız lig maçını düşünerek kadroda rotasyon yaptıklarını ve bireysel hatalardan yenilen gollerle kupaya veda ettiklerini söyledi.

 “Bakıldığında 2,5 günde bir maç oynayarak geldiğimiz ve yoğun bir maç trafiğinin içerisinde olduğumuz bir dönemdeydik”diyen Özdilek, şöyle devam etti:

“Galatasaray’a karşı oynadık. Hafta sonu ligde oynayacağımız önemli maçı da düşünerek bugün rotasyondan biraz daha fazlasını yapmak zorunda kalarak ilk defa bir arada oynayan 10 oyunculuk bir grubu sahaya sürdük. Golü attık. Öne geçtik. Ama hemen akabinde yediğimiz golle eşitliği sağladı rakibimiz. İkinci yarının başında bireysel hatadan kalemizde golü gördük. Aslında bakıldığında 75.dakikaya kadar başa baş giden bir oyunda bireysel hatalardan yediğimiz gollerle 4-1 kaybettik. Üzgünüz. Kaybedilen her maç üzüntü verici. Kupaya veda ettik. Artık önümüzdeki lig maçlarını düşüneceğiz. İnşallah Alanyaspor maçını kazanarak ligde biraz da olsa nefes almak istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.