Özdilek: “Kendi evimizde oynadığımız tüm müsabakalarda favori biziz”

Özdilek: “Kendi evimizde oynadığımız tüm müsabakalarda favori biziz”
Konyaspor Teknik Direktörü Özdilek, her maça olduğu gibi Beşiktaş maçına da kazanma odaklı çıkacaklarını söyledi.

Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, her maça olduğu gibi Beşiktaş maçına da kazanma odaklı çıkacaklarını söyledi.

Özdilek, Ligin ilk yarısındaki  Konyaspor’un görüntüsünden yapılan takviyelerle farklı bir görüntüye büründüklerini ifade etti.

Konyaspor’un deplasmanda 2-1 kazandığı Alanyaspor maçını değerlendiren Teknik Direktör Özdilek, , “Tabi ki kazanmak çok önemliydi. Zor geçeceğini biliyorduk. 10 kişi kalmak bizi ciddi anlamda sıkıntıya soktu. Takdir edersiniz ki 2-2,5 günde bir maç oynamanın yoğunluğu ve yorgunluğu bizi yıprattı. Ama hiçbir zamanda geri adım atmadan her müsabakanın içerisinde olmaya çalıştık. 21.haftayız ve bakıldığında bir A.Alanyaspor maçının oyunsal anlamda beklentilerimizin altında kaldığını söyleyebiliriz. Ama bakarsanız bizimde kendi evimizde çok üstün oynadığımız ve kazanamadığımız maçlar vardı. Dolayısıyla futbolda böyle maçlar oluyor. Bu takımın da böyle bir hakkının olması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

-“ZORLU MAÇLAR SERİSİ DEVAM EDİYOR”

Zorlu maçlar serisinin devam ettiğine değinen Teknik adam Özdilek, “Cuma günü yine zorlu bir müsabaka oynayacağız. Birbiriyle oynama alışkanlığı en yüksek, birbirini tamamlayan bir takımla karşılaşacağız” dedi.

Konyaspor’un da kendi evinde çok güçlü bir takım olduğuna işaret eden Özdilek, şöyle devam etti:

“Aramıza katılan oyuncularımız ve oyun şablonumuzda değişiklikler var. Bu durum biraz zaman alacaktır. Fakat ne kadar hasarsız atlatırsak bu bize daha çok güçlü hale getirecektir. Aldığımız oyuncular bu ligin kalbur üstü oyuncuları ve takımımıza çok büyük fayda sağlayacaklar. Takdir ederseniz ki hem Volkan’ın hem de Eto’o nun uzun zamandır oynamayışı var. Bu durumu da oynatarak telafi edeceğiz.”

“KENDİ EVİMİZDE FAVORİ BİZİZ”

Yeşil Beyazlı takımın içerisinde bulunduğu durum itibariyle Alanyaspor deplasmanında kazanmasının kendilerini moral anlamında çok daha yukarılara taşıdığını dile getiren Özdilek, “Kendi evimizde oynadığımız tüm müsabakalarda favori biziz. Bunu söyleyeyim. Rakibin kim olduğu çok önemli değil. Aynı zihniyetle çıkacağız. Kolay mı? Değil. Ama ligde 13 maç var ve hepsi birbirinden zor. Bizim için her puan çok kıymetli ve önemli. A.Alanyaspor maçını kazanmak 8.ila 9. sıradaki takımla aramızdaki puan farkını 1-1,5 maça düşürdü. Aynı ciddiyetle yolumuza devam edeceğiz. Bu takım beklentileri karşılayacak. Onu söyleyebilirim…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.