Özdilek, Konyaspor sevdalısı yaşı küçük yürekleri büyük taraftarları özel misafir olarak ağırlayacak

Özdilek, Konyaspor sevdalısı yaşı küçük yürekleri büyük taraftarları özel misafir olarak ağırlayacak
Konyaspor sevdalısı yaşı küçük, yürekleri büyük taraftarlar, Teknik Direktör Mehmet Özdilek tarafından Bursaspor maçında locada özel misafir olarak ağırlanacak.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Konyaspor sevdalısı yaşı küçük, yürekleri büyük taraftarları, Bursaspor maçında locada özel misafir olarak ağırlayacak.

Daha önce Kayseri deplasmanına giderken otobüste ders çalışan, Kasımpaşa gibi uzun bir deplasmana giderek takımımızı İstanbul’da yalnız bırakmayan Konyaspor sevdalısı yaşı küçük, yürekleri büyük taraftarları, teknik direktörümüz Mehmet Özdilek’in davetlisi olarak kendilerine ayrılan locada bu önemli karşılaşmayı takip edecekler. Öte yandan Marsilya ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında Konyasporlu Skubic’in golüne büyük bir coşkuyla sevinen baba kız da, teknik direktör Özdilek’in misafirleri arasında yer alacak.

Özdilek’in bir başka misafiri ise taraftarın gündeminden uzun süre düşmeyen ve Ilgın’da bir çay ocağında Konyaspor formasıyla çalışan genç taraftar olacak.

Atiker Konyaspor, Süper Lig’de pazar günü evinde Bursaspor’la saat 14.00’de mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.