Özdilek: “Son şampiyon olarak kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz”

Özdilek: “Son şampiyon olarak kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz”
Konyaspor Teknik Direktörü Özdilek, Trabzonspor ile bugün oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu birinci maçında tek düşüncelerinin ikinci maç öncesinde avantajlı bir skor elde etmek olduğunu belirtti.

Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Trabzonspor ile bugün oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası  son 16 turu birinci maçında tek düşüncelerinin ikinci maç öncesinde avantajlı bir skor elde etmek olduğunu bildirdi.

“ÇIKAN 11’LE SAHADA BİZE YAKIŞAN EN İYİ MÜCADELEYİ GÖSTERECEĞİZ”

Amaçlarının kupada gidebildikleri yere kadar gidebilmek olduğunu ifade eden Özdilek, “Yine söylüyorum bulunduğumuz oyuncu profilinde ciddi eksiklerimiz ve sakatlarımız var. Ama bunları hiçbir zaman bahane olarak ortaya koymadık koymayacağız da. Çıkan 11’le sahada bize yakışan en iyi mücadeleyi göstereceğiz” diye konuştu.

Özellikle kupanın iki ayaklı maçlara sahne olduğu için çok telaş yapmadan sağlıklı ve stratejik bir şekilde oyun oynayacaklarını dile getiren Özdilek, şunları kaydetti:

“İkinci yarıda kadromuza katacağımız oyuncularla da kupada daha öncede söylediğim gibi gidebildiğimiz yere kadar gitmeye çalışacağız. Çünkü geçen senenin kupa sahibi takımıyız. Kolay bir kura mı? Tabi ki değil. Ama kupada da üst turlarda yolunuza devam etmek istiyorsanız artık önünüze gelen her takımla mücadele etmeyi bilmelisiniz.”

Özdilek, bu şartlarda Trabzonspor karşısında ellerinden gelenin en iyisini yapıp ikinci maç için avantaj yakalamak istediklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.