Özgökçen: ‘Amacımız İyi Bir Takım Oluşturmak’

Özgökçen: ‘Amacımız İyi Bir Takım Oluşturmak’
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, iyi bir takım oluşturmak için çaba sarf ettiklerini vurguladı.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, yeni sezona ilişkin ve takımın son durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özgökçen, Konyaspor Kayacık Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi, takımla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni sezona ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özgökçen, iyi bir takım oluşturmak için çaba sarf ettiklerini vurguladı.

Başkan Özgökçen, “Konya’da birlik ve beraberlik adına önemli adımlar atıldı. Özellikle Bakanımız Murat Kurum’un bu konuda çok önemli katkıları oldu. Ben buradan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Lige İyi Bir Başlangıç Yapmak İstiyoruz”

 

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Süper Lig'in ilk haftasında 16 Ağustos Pazartesi günü Sivasspor'a konuk olacaklarını ve bu zorlu deplasmandan iyi bir skorla dönmek istediklerini söyledi.

Konyaspor'un 2021-2022 sezonunda ilk maçını Sivasspor ile oynayacağını dile getiren Başkan Özgökçen, "Sivasspor iyi bir ekip. Oturmuş bir kadrosu var. Yeni takviyeler de yapıldı. Avrupa'da ülkemizi başarıyla temsil ediyor. Pazartesi günü Sivas deplasmanında sezonu açacağız. İnşallah başarılı bir skorla dönmeyi arzu ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

 

“Bir Kombine Biletinin Kulübe Maliyeti 200 Lira”

 

Özgökçen, kombine bilet fiyatlarına ilişkin, “Kombine bilet fiyatlarının yüksek olmasından dolayı bazı şikayetler aldık. İnanın yönetim kurulu ile bu konu için 4 kez toplantı yaptık. Bir kombine biletinin bize maliyeti 200 Lira. Fiyatı belirlerken çok dikkat ettik. Taraftarlarımızın kulübümüzün mali açısını da düşünmelerini istiyoruz ve kendilerini de maçlarımızda görmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

 

“Sponsorlarımız Yükümlülüklerini Yerine Getiriyor”

 

Başkan Özgökçen, forma sponsorluğunda firmalarla anlaştıklarını ve yakında sözleşme imzalayacaklarını belirterek, şunları kaydetti: “Sponsor görüşmelerimiz sürüyor. Anlaştığımız firmalar var. Formamızın sırtı için kahve firmasıyla anlaştık. Göğüs içinde Atiker firmamızla. Görüştüğümüz yine firmalar var. Yakında hepsi sonuçlanacak. Ben buradan bize destek olan firmalarımıza teşekkür ediyorum.”

İttifak ile Medaş’ın yükümlülüklerini getirdiğini açıklayan Başkan Fatih Özgökçen, “İttifak ile MEDAŞ yükümlülüklerini yerine getiriyor. İttifak Holding, yazılı bir anlaşma olmadığı için forvet transferi yapmaktan kaçınıyor. İttifak Holding, transferden ziyade başka bir şekilde Konyaspor’a destek olacak. Çalışmalarımız sürüyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.