Özgökçen: ‘Bir Kere Sahip Çıkın’

Özgökçen: ‘Bir Kere Sahip Çıkın’
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, “Biz göreve geldikten sonra eleştirileri düşünüyorum, insan harcamakta o kadar varız ki, bir kere sahip çıkın, herkes kendi köşesinde dedikodu yapmaktan başka bir şey yapmıyor” dedi.

Tümosan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, “Biz göreve geldikten sonra eleştirileri düşünüyorum, insan harcamakta o kadar varız ki, bir kere sahip çıkın, herkes kendi köşesinde dedikodu yapmaktan başka bir şey yapmıyor. Bu kadar olaya bu kadar başarıya ‘yönetim istifa’ diyorsanız kusura bakmayın ben bunlara kulak asmam” dedi.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, gündeme dair açıklamalarda bulundu ayrıca kulübün yaşadığı maddi sıkıntılara da değindi. Başkan Özgökçen yaptığı açıklamada, “Biz göreve geldikten sonra eleştirileri düşünüyorum, insan harcamakta o kadar varız ki, bir kere sahip çıkın, herkes kendi köşesinde dedikodu yapmaktan başka bir şey yapmıyor. Bu kadar olaya bu kadar başarıya yönetim istifa diyorsanız kusura bakmayın ben bunlara kulak asmam. Konyaspor Kulübü yönetimi kimsenin ağzına pelesenk vurmamak için çalışan bir ekiptir” diye konuştu.

Özgökçen, şöyle devam etti: “En ufak bir eleştiri ile insanları yargılamayalım, yarın bir gün yüz yüze bakacağız. ‘Tüm başkanlarımızı bir çatı altında toplayalım’ diyerek bir birlik ve beraberlik mücadelesi verdik. Yüksek Divan Kurulu'na eski Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ı başkan yaptık. Hocayla yollarımızı ayırdık. Hocayla yollarımızı ayırma istediğimiz hoca istediği için oldu. İlhan Hocayla kesinlikle devam etmek istiyoruz dediğimiz de bize İlhan hocayı göndermeniz gerekiyor diyenler şimdi İlhan Hocayı niye gönderdiniz diyor. Geçmişten gelen bir borç kütlesi nedeniyle maddiyata önem vermekteyiz. Bize destek vermeniz lazım, sabretmeniz lazım. Şu an Konyaspor'un bir numaralı düşüncesi maddiyattır. Bu konuda hepimize büyük görevler düşüyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.