Özgökçen: ‘Konyaspor’un Avrupa Macerası Yeniden Başlıyor’

Özgökçen: ‘Konyaspor’un Avrupa Macerası Yeniden Başlıyor’
UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu maçında Perşembe günü Belarus temsilcisi Bate Borisov ile oynayacak Konyaspor’da Başkan Fatih Özgökçen, yeşil-beyazlıların Avrupa macerasının yeniden başladığını belirterek, “Taraftarlarımız Avrupa maçına çıkmanın heyecanını yaşamalıdır" dedi.

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu maçında Perşembe günü Belarus temsilcisi Bate Borisov ile oynayacak Konyaspor’da Başkan Fatih Özgökçen, yeşil-beyazlıların Avrupa macerasının yeniden başladığını belirterek, “Taraftarlarımız Avrupa maçına çıkmanın heyecanını yaşamalıdır. Ne kadar ilerleriz bilmiyorum ama buralarda olmanın güzelliğine ortak olmalıyız. Tüm stadyumu doldurarak takımımıza destek olmalıyız” dedi.

Konyaspor, isim ve forma göğüs sponsorluğu için arabam.com ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Odasında düzenlenen imza törenine Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Konyaspor’un BATE Borisov ile oynayacağı maça ilişkinde konuştu.

Başkan Fatih Özgökçen, “5 sezon sonra Konyaspor’un Avrupa macerası yeniden başlıyor. Elbette bizim hedefimiz BATE Borisov ile başlayacağımız eleme turlarını geçerek gruplara kalmaktır. Bunun için transferlerimizi erkenden tamamlamaya gayret ettik. Burada şunu da ifade etmeden geçemeyeceğim. Taraftarlarımız Avrupa maçına çıkmanın heyecanını yaşamalıdır. Ne kadar ilerleriz bilmiyorum ama buralarda olmanın güzelliğine ortak olmalıyız. Tüm stadyumu doldurarak takımımıza destek olmalıyız. Konya’ya gelen misafirleri en güzel şekilde ağırlamalıyız. Onlara unutamayacakları anlar yaşatmalıyız ki şehrimizin ve kulübümüzün tanıtımını en iyi şekilde yapalım. Ben, taraftarımızın bu çağrılarımıza uyacağına eminim. Malum BATE ilk maçı seyircisiz oynanacak fakat 28 Temmuz’daki karşılaşmada 42 bin kişilik orkestrayı stadyumda görmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.