Özgökçen: ‘Rövanş Maçında Konya Bizi Yalnız Bırakmayacaktır’

Özgökçen: ‘Rövanş Maçında Konya Bizi Yalnız Bırakmayacaktır’
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, BATE Borisov karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Rövanş maçında inşallah Konya bizi yalnız bırakmayacaktır. 42 bin kişi stadımızı doldurduğumuzda bir üst tura çok rahat çıkacağımızı düşünüyorum” dedi

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, BATE Borisov önünde haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, rövanşa 42 bin kişiyi beklediklerini söyledi. Taraftarları yanlarında görmek istediklerini belirten Özgökçen şöyle konuştu: “Sessiz bir ortam vardı ama gollerimizle o sessizliği bozduk. Daha da bizi gururlandıran ve sevindiren olay eski ve yeni oyuncularımızın iyi uyumları. Çok iyi oyunla hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Tur için ikinci maç önemli. Her ne kadar 3-0 kazansak da temkinki yaklaşıyorum her zaman. İkinci maça da aynı ciddiyetle hazırlanmamız gerekiyor. Galibiyetin mimarı öncelikle futbolcular, daha sonra teknik heyet daha sonra da biz yönetim. Biz sıralamayı hep öyle yapıyoruz. Perşembe günkü ikinci maçta taraftarımızı yanımızda istiyoruz.”

Özgökçen, “Bu güzel futbolu, güzel tezahüratlarla ve güzel taraftarla süslemelerini istiyoruz. İnşallah Konya bizi yalnız bırakmayacaktır. 42 bin kişi stadımızı doldurduğumuzda bir üst tura çok rahat çıkacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.