Özgökçen: ‘Statta Şampiyonlar Ligi Müziğini Çaldırmak İstiyoruz’

Özgökçen: ‘Statta Şampiyonlar Ligi Müziğini Çaldırmak İstiyoruz’
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, galip geldikleri Galatasaray maçının ardından konuştu: "Kalan maçlar neyi gösterir bilemiyoruz ama Konyaspor’un sağlam hedefi mutlaka ikincilik olacaktır. Ligi ikinci sırada bitirmek en büyük arzumuzdur. Statta Şampiyonlar Ligi müziğini çaldırmak istiyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz"

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, galip geldikleri Galatasaray maçının ardından konuştu:  "Kalan maçlar neyi gösterir bilemiyoruz ama Konyaspor’un sağlam hedefi mutlaka ikincilik olacaktır. Ligi ikinci sırada bitirmek en büyük arzumuzdur. Statta Şampiyonlar Ligi müziğini çaldırmak istiyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz."

Özgökçen, Konyaspor’un Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 28. haftasında Galatasaray’ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Konyaspor’un 3 haftadır durağan bir döneme girdiğini hatırlatan Özgökçen, “Belki bazı faktörler buna etki etti. Ama bugün yaklaşık 30 bin taraftarımızın önünde çok güzel bir oyunla yenmeyi başardık. İnşallah bu bizim için yeni bir ivmenin yeni bir yükselişin başlangıcı olur diye umut ediyorum. Destek olduğu sürece, taraftarımız bu şekilde stadımızı doldurduğu müddetçe biz başarılı olacağımıza inanıyoruz. Başından beri söylüyoruz. Taraftar bizim için en önemli itici güç. Teknik ekip ve arkadaşlar gerekli özverili çalışmayı yapıyorlar. Arkasından taraftarda gerekli desteği verdiği zaman bu tür sonuçlara İnşallah Hep alışacağız” diye konuştu.

"Galatasaray maçının yeni bir başlangıç olacağını söylemiştik” ifadelerini kullanan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, “İyi bir oyun ortaya koyduk. Teknik ekibi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. 28. haftaya gelene kadar hep 'taraftar' dedik. Taraftarımızın stadımızı doldurmasını hep söyledik, belirttik. Bugün 30 bine yakın taraftar kitlemiz vardı. Etkisini hep beraber gördük. Belki de o bunaltıcı baskıları Galatasaray’ın oyun oynamasını da engelledi hem de takımımıza ekstra bir motive sağladılar. Taraftarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Kalan maçlar daha neyi gösterir bilemiyoruz ama bu aşamadan sonra Konyaspor’un tabii ki sağlam hedefi ikincilik olacak. En büyük arzumuz bu. Bunun için mücadele edeceğiz."

Bir basın mensubunun ‘Şampiyonlar Ligi’ ile ilgili sorusuna ise Başkan Özgökçen, "Kalan maçlar neyi gösterir bilemiyoruz ama Konyaspor’un sağlam hedefi mutlaka ikincilik olacaktır. Ligi ikinci sırada bitirmek en büyük arzumuzdur. Statta Şampiyonlar Ligi müziğini çaldırmak istiyoruz. Bunun için mücadele edeceğiz" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.