Palut: ‘Kazanmak istiyorduk’

Palut: ‘Kazanmak istiyorduk’
Teknik Direktör İlhan Palut, Konyaspor’un deplasmanda Galatasaray’a 1-0 mağlup olduğu maça ilişkin, “Kazanmak istiyorduk Galatasaray deplasmanı da olsa. Üzgünüz ama ben takımımın olumlu sinyaller verdiğini, takımın karakterli bir mücadele gösterdiğini düşünüyorum” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, deplasmanda 1-0 mağlup oldukları Galatasaray maçına ilişkin, “Kazanmak istiyorduk Galatasaray deplasmanı da olsa. Üzgünüz ama ben takımımın olumlu sinyaller verdiğini, takımın karakterli bir mücadele gösterdiğini düşünüyorum” dedi.

Teknik Direktörümüz İlhan Palut, maçın ardından yaptığı açıklamada,karşılaşma boyunca iyi oynadıklarını belirterek, “Ofansif anlamda eksik oyuncularımız olabilir fakat bu eksikliğimizi defansif kurguyla tolare etmeye çalışmayacağız demiştik. İkinci yarının tamamında takımım bu reaksiyonu gösterdi. Topa sahip olma oranı bir yere kadar önemli, bunu desteklemek gerekiyor. Maçın başında hiç beklemediğimiz, bizim de şaşırdığımız, enteresan bir gol yedik. Bunu telafi etmeye çalıştık ama başarılı olamadık. Belki ilk kez yenildik. Yenilmesek bile çok berabere kalıyoruz diye bir yorum var, kazanmak istiyorduk Galatasaray deplasmanı da olsa. Üzgünüz ama ben takımımın olumlu sinyaller verdiğini, takımın karakterli bir mücadele gösterdiğini düşünüyorum” diye konuştu.

(Haber Merkezi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.