Potada Gözler Bahçeşehir’de

Potada Gözler Bahçeşehir’de
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 11. Hafta maçında yarın (17 Aralık Cumartesi) saat 13.00'de deplasmanda Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak AYOS Konyaspor Basketbol’da gözler potada.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 11. Hafta maçında yarın (17 Aralık Cumartesi) saat 13.00'de deplasmanda Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak AYOS Konyaspor Basketbol’da gözler potada.

Konyaspor Basketbol, İstanbul deplasmanında oynayacağı Bahçeşehir Koleji maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla Konya’da tamamladı. Bugün İstanbul’da yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Yeşil-beyazlılarda Perez ve Sulaimon sakatlıkları nedeniyle zorlu deplasmanda forma giyemeyecekler.

Dün Konya’da koç Engin Gençoğlu ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma ile başladı. Şut varyasyonu ile devam eden antrenman, taktik çalışma ile sona erdi.

Bugün hava yoluyla İstanbul’a gidecek takım, burada yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak.

TÜRKİYE Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden AYOS Konyaspor Basketbol, İstanbul deplasmanında oynayacağı Bahçeşehir Koleji maçının hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, dünü de Selçuklu Belediye Spor Salonu’nda yaptığı tek idmanla değerlendirirken, Konya’daki hazırlıklarını tamamladı.

Konyaspor Basketbol’da sakatlıkları nedeniyle Bursaspor maçında forma giyemeyen Alex Perez ve Rasheed Sulaimon’ın ligin 11. haftasında deplasmanda oynanacağı Bahçeşehir Koleji maçında da forma giyemeyecekler.

Tedavileri süren Sulaimon ve Periz’in ligin 12. haftasında iç sahada oynanacak Büyükçekmece maçına yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi. Omzundaki sakatlığı süren Jordan Morgan’ın ise İstanbul deplasmanında oynayabileceği öğrenildi. Sezona iyi başlayan ancak daha sonra sakatlıkların da etkisiyle düşüş yaşayan Konyaspor Basketbol, zorlu Bahçeşehir maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. İlk 4 haftada 3 galibiyet alan yeşil-beyazlı temsilci, sonraki 6 haftada ise sadece Aliağa Petkimspor’u sahasında mağlup edebildi. Potanın Kartalları, 10. hafta sonunda 4 galibiyet ve 6 yenilgi alarak dokuzuncu basamağa yerleşti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.