Pozuole Transferi Çıkmaza Girdi

Pozuole Transferi Çıkmaza Girdi
Konyaspor’un yeniden sözleşme imzalamak istediği Pozuelo’nun yüksek ücret istediği ve bu nedenle görüşmelerin çıkmaza girdiği öğrenildi.

Konyaspor’da yeni sezon kadrosunu oluşturma adına çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde takıma katılan Alejandro Pozuelo ile yeniden sözleşme imzalamak adına yapılan girişimler olumsuz sonuçlandı.

Alınan bilgiye göre İspanyol futbolcunun menajeriyle yapılan görüşmelerin istenilen yüksek ücret nedeniyle çıkmaza girdiği ve Konyaspor yönetiminin bu transferi şimdilik askıya aldığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre Pozuelo’nun Konyaspor’dan şimdiki kazandığından çok daha fazlasını talep ettiği ve yönetim tarafından bu istediğin olumlu cevaplanmadığı ve bu nedenle de görüşmelere ara verildiği ifade edildi. Konyaspor yönetiminin, ilerleyen günlerde Pozuelo’nun indirim yapması halinde yeniden masaya oturabileceği ve kendisine sunulan ücreti kabul etmesi halinde yeni sözleşme imzalanabileceği de gelen bilgiler arasında.

Pozuelo’ya Konyaspor’un yanı sıra birçok takımın da talip olduğu ifade edilirken, İspanyol 10 numara ise geçtiğimiz günlerde As Gazetesine konuştu. Pozuelo, Konyaspor'daki durumu için, "Ben her zaman bir dünya gezgini oldum. Bir otelde 4 ay yaşamak zor bir durum oldu. Konyaspor'daki durumun menajerimin işi. Bir ekibiz. Ben işimi olabildiğince iyi yapmaya çalıştım" ifadelerine yer verdi.

Sezonun son döneminde form yakaladığını kaydeden İspanyol futbolcu, "İlk başta benim için zordu çünkü Ekim ayından beri oynamıyordum. Bu bir futbolcuda çok şey gösterir. İlk haftalarda depremle birlikte bir erteleme dönemi oldu ve bu arayı değerlendirdim. Türkiye ligi çok fiziksel ve rekabetçi bir lig. Merkez savunmacılar orada çok agresif. İspanya'da veya MLS'de olduğundan çok daha fazla. Biraz daha iyi olduğum için son birkaç maç çok iyiydi. Son 7 maçta 4 gol 3 asist yaptım. Bu durumdan mutluyum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.