Reşit Akçay’ın Konyaspor Karnesi

Reşit Akçay’ın Konyaspor Karnesi
Kayserispor maçı sonrası Atiker Konyaspor'la yolları ayrılan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın kısa süren Yeşil-Beyazlı kulüp macerasındaki başarı karnesi

Sezon başında Aykut Kocaman’ın ayrılmasının ardından Atiker Konyaspor başına gelen Mustafa Reşit Akçay’ın yeşil-beyaz macerası kısa sürdü. Arka arkaya alınan kötü sonuçlar ve ortaya koyan kötü oyun Akçay ile yollar ayrılmasında etkili oldu.

13 maçta görev yaptı

4,5 aylık süreç içerisinde 13 maça çıkan Mustafa Reşit Akçay; 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Süper Lig’de 9 maça çıkan Reşit Akçay, 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 7 puan toplayarak ligin dibine demir attı ve 17. sırada yer aldı.

Hücum futbolu oynatmayı seven 53 yaşındaki tecrübeli teknik adam Konyaspor başında bu futbolu aşılayamadı. Konyaspor başında iken 13 gol atan Akçay’ın talebeleri kalesinde ise 18 gol gördü.

Kariyerindeki Tek Kupa: Süper Kupa

Aykut Kocaman döneminde tarihi başarılara imza atan Konyaspor'da sezon başı Mustafa Reşit Akçay başa geçmişti. Akçay Konyaspor başında çıktığı ilk maç olan Süper Kupa Finali'nde Beşiktaş karşısında alınan 2-1'lik galibiyet aldı ve bu Akçay'ın kariyerinde ilk kupası oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.