Rıza Çalımbay: “Bizim açımızdan sezonun ilk 4 haftası iyi geçti”

Rıza Çalımbay: “Bizim açımızdan sezonun ilk 4 haftası iyi geçti”
Süper Lig de sezonun ilk 4 haftasını değerlendiren Konyaspor Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Bizim açımızdan sezonun ilk 4 haftası iyi geçti. Ama daha da iyi geçebilirdi. Rahat kazanabileceğimiz ve iyi sonuçlarla bitirebileceğimiz maçlar vardı” diye konuştu.

Süper Lig de sezonun ilk 4 haftasını değerlendiren Konyaspor Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Bizim açımızdan sezonun ilk 4 haftası iyi geçti. Ama daha da iyi geçebilirdi. Rahat kazanabileceğimiz ve iyi sonuçlarla bitirebileceğimiz maçlar vardı. Ama her takımda olan eksiklikler maalesef bizde de oluştu. Bu da kazanabileceğimiz maçların berabere bitmesine neden oldu. Biz bu 4 maçlık periyotta gösterilen performanstan gayet memnunuz” dedi.

 Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kayacık Tesisleri’nden basın mensuplarıyla bir araya gelerek, değerlendirmelerde bulundu.

Teknik adam Çalımbay, “Bana göre lig bu haftadan itibaren başlıyor. Diğer takımlarda olduğu gibi Fenerbahçe’de de son ana kadar transfer konuşuldu, hareketlilik yaşandı. Son güne kadar herkes şansını kullanmaya çalıştı ve transfer yaptı. Transferde bitti, milli maçlarda bitti. Ve şimdi herkes lige odaklandı” diye konuştu.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, sezonun ilk 4 haftasıyla ilgili şöyle konuştu:

“Bizim açımızdan sezonun ilk 4 haftası iyi geçti. Ama daha da iyi geçebilirdi. Rahat kazanabileceğimiz ve iyi sonuçlarla bitirebileceğimiz maçlar vardı. Ama her takımda olan eksiklikler maalesef bizde de oluştu. Bu da kazanabileceğimiz maçların berabere bitmesine neden oldu. Biz bu 4 maçlık periyotta gösterilen performanstan gayet memnunuz. Özellikle son deplasmanda oynadığımız E.Y. Malatyaspor maçı hem oyun hem de galip kapatılması adına bizim için mükemmeldi. Lig şimdi yeniden başlıyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.