Rıza Çalımbay: “Deplasmanda 10 kişi kaldığımız bir oyunda 1 puan kötü değil”

Rıza Çalımbay: “Deplasmanda 10 kişi kaldığımız bir oyunda 1 puan kötü değil”
Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Sivas deplasmanından 1 puanla dönmek, 10 kişi kaldığımız bir oyunda kötü değil” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, deplasmanda golsüz berabere kaldıkları Sivasspor maçına ilişkin, “Sivas deplasmanından 1 puanla dönmek, 10 kişi kaldığımız bir oyunda kötü değil” dedi.

Teknik adam Çalımbay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, “İki takım oyuncularını da ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum” sözleriyle açıklamasına başladı.

Maça iyi başladıklarını belirten Teknik Direktör Rıza Çalımbay, “Yakaladığımız net fırsatlar vardı. Ama bunları değerlendiremedik. İkinci yarıda 10 kişi kaldıktan sonra yaptığımız oyuncu değişiklikleri ve saha içi kurgusu ile nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. 10 kişi kaldığımız anlarda bile son dakikalarda Adis Jahovic ile fırsatlarımız vardı. Değerlendiremedik. Sivas deplasmanından 1 puanla dönmek, 10 kişi kaldığımız bir oyunda kötü değil. Şimdi önümüzde Ankaragücü ile oynayacağımız zor bir maç var. O maçı kazanıp, milli takım arasına moralli girmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.