Rıza Çalımbay: “En fazla 4-5 oyuncu alıp transferi kapatmak istiyoruz”

Rıza Çalımbay: “En fazla 4-5 oyuncu alıp transferi kapatmak istiyoruz”
Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Her şeyden önce bu camianın yaşadığı sıkıntıları bu sezon kesinlikle yaşatmamak istiyoruz. Onun için iskeleti gayet iyi mevcut bir kadromuz var. Tabi ki de takviye yapmamız gereken yerler var. Buralara da en fazla 4-5 oyuncu alıp transferi kapatmak istiyoruz” diye konuştu.

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, son yıllara bakıldığında taraftar ve sportif anlamda yükselişi olan Yeşil Beyazlı takımda sıkıntılar yaşamamak ve daha iyi yerlere gelmek adına çalışacaklarını ve bunu da tüm camia olarak kenetlenerek başaracaklarını söyledi.

Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, “Her şeyden önce yeni sezon hem bizler hem de Konyaspor camiası için hayırlı olsun. İyi bir kulübe geldiğimizi biliyoruz ve bunun farkındayız. Son yıllara baktığımız zaman Atiker Konyaspor’da sportif başarı ve taraftar açısından gerçekten büyük bir yükseliş var. Bunu bilerek geldik. Şu andaki ortamımız gerçekten mükemmel. Henüz bir gün olması olmasına rağmen yönetimimizle ve takımımızla uyumumuz gayet güzel” diye konuştu.

“Şimdi tek düşüncemiz takımımızı çok iyi yerlere getirmek” diyen teknik adam Çalımbay, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ve her şeyden önce bu camianın yaşadığı sıkıntıları bu sezon kesinlikle yaşatmamak istiyoruz. Onun için iskeleti gayet iyi mevcut bir kadromuz var. Tabi ki de takviye yapmamız gereken yerler var. Buralara da en fazla 4-5 oyuncu alıp transferi kapatmak istiyoruz. Yönetimimizle beraber bunu bir an önce yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bu transferleri de en kısa sürede yaptığımız takdirde çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.